0
Google Chrome tarayıcısı ile sıkıntılarınız mı var? Fazla sekme açtığınızda kasıyor mu? Tüm bunların çözümü makalemizde yazıyor. Chrome’u basit bir eklentiyle hızlandırabilir ve daha rahat kullanabilirsiniz. Hem bilgisayarınız rahat etmiş olur, hem de siz.

Nasıl çalışıyor?

Bir sürü sekme açtığınız zaman Chrome doğal olarak daha fazla hafızaya ihtiyaç duyacak. Bilgisayarınız kasmaya başlayacak. Bu uygulama sayesinde açtığınız bütün sekmeleri tek bir yerde toplayabileceksiniz. Sekmelerinizi Chrome'dan ayıran uygulama onların aktif olarak çalışmasına devam etmesini sağlıyor. İstediğiniz zaman yükleyebiliyor ve kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Orjinal açıklama (en) http://www.one-tab.com/


Chrome bilgisayarda fazla CPU yer. Siz sekme açtıkça CPU’dan alır da alır. Bu nedenle size bir program, bir eklenti gerekiyor. Bu konuda size fazlasıyla yardımcı olacak bir eklenti var. OneTab adındaki bu eklentiyi yükleyerek her şeyi çözüyorsunuz. Eklentiyi edinmek için bu bağlantıya gidiniz. Bağlantıdan eklentiyi indirdikten sonra kullanmaya başlayabilirsiniz ve rahatça Chrome’u kullanabilirsiniz. Gözle görülür bir etki yarattığını göreceksiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top