0
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S4 daha popülerliğini kaybetmeden ve belkide Samsung'un beklediği satış rakamlarına ulaşmdan üst modeli hakkında söylentiler ayyuka çıkmış durumda. Hatta bazılarına göre üretim tarihi bile belli. Galaxy S3 ile ciddi satış rakamları kıran, ardından S4 versiyonuyla kendi rekorunu kıran Samsung, S5 ile bu başarıyı daha da ileri götürme niyetinde.

Galaxy S5 ile ilgili ilk detay kasası hakkında. Önceki versiyonlarına nazaran Galaxy S5'in daha sağlam bir yapıya sahip olması bekleniyor. Bu nedenle söylentiler Galaxy S5'in kasasının metal olacağı yönünde. Burda aklımıza gelen ilk soru ise şu; Galaxy S3 ve Galaxy S4 telefonları büyüklüğü ile biliniyor. Muhtemelen Galaxy S5 bu ikisinden büyük olacak. En kötü ihtimalle aynı boyutta olacak. Peki bu durumda bu metal kasa Galaxy S5'in ağırlığını nasıl etkileyecek?


Verilen diğer detay ise kamera ile ilgili. Galaxy S5'ten itibaren Samsung'un üst düzey telefonlarında 16 megapiksellik kameralar kullanması bekleniyor. Söylenenlere göre optik imaj sabitleme teknolojisi de bu kameralarda yer alacak. 16MP gerçekten günümüz telefonları için üst düzey bir özellik olacak. Söylentiler Galaxy S5'in iPhone 5S'e rakip olmak istediği yönünde. Tasarımını ona göre belirleyen Samsung, bu yıl sonu üretime başlıyormuş. Resmi açıklamaları bekliyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top