0
Çinli bir site olan WeİPhone’da yayınlanan görseller İPhone 5C hareketini ortaya çıkarttı. Görselde görülen plastik kasaların üzerinde yazan İPhone 5C yazısı kafaları karıştırdı. Bakın İPhone 5C ile ilgili ne yorumlar yapıldı? 


İPhone 5C görsellerine yapılan yorumlar renkli İPhone ya da ucuz İPhone yorumları oldu. C harfinin anlamına iki taraftan yaklaşıldı. Biri “Cheap” yani ucuz kelimesi, diğeri ise “Colour” yani renkli kelimesi oldu. İPhone 5C acaba ucuzluğundan mı söz ettirecek, yoksa renklerinden mi? Daha önce yoldaki İPhone’un renkli kasalara sahip olacağından bahsetmiştik. Anca ucuz olacağından da hep bahsediyoruz. Şu anda bu ikilemin arasında kalmış haldeyiz. Ancak Apple birkaç ay sonra nesi var nesi yoksa ortaya dökecektir. O zaman Apple’ın telefonundaki C harfinin ne anlama geldiğini anlayacağız. 

Sizce bu C harfi ne demek olabilir? Acaba ucuz mu, yoksa renkli mi demek istiyor? Ya da bundan başka bir anlamı mı var? Böyle bir şey olmama ihtimali de var elbette. Tüm olasılıkları göz önünde bulundurup sizlerle paylaşıyoruz. Yeni gelişmeler geldiğinde ilk sizi haberdar edeceğiz. 

 Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top