0
Yeni gelen haberlere göre Samsung bu yıl içinde 3 farklı Galaxy Note 3 modeli tanıtacak. Ekran boyutları farklı farklı olan Galaxy Note 3’ler kendilerinden uzun bir süre söz ettirecek gibi duruyor. 


Henüz ayrı ayrı 3 Note 3’ten de fotoğraf yok. Sadece klasik Note 3’te görüntüler almıştık. Ancak 3’ünü de belgeleyen bir fotoğraf ya da resmi açıklama olmadı. Hindistan ithalat / ihracat ürün stok veri tabanında gözlemlenen SM-N900 kod adlı Note 3 telefonların, üç farklı ekran modeli olduğu iddia edildi. Liste içerisinde "Sadece araştırma&geliştirme amaçları içindir" ibaresi bulunan Note 3 cihazlar, Samsung tarafından ön modellemesi yapılmış ama hala üzerinde düşünülen modeller anlamına geliyor. Bu tip bir davranışı Samsung’da daha önce Galaxy S4 modelinde de gördük. Samsung’un Galaxy S4 Pro ile ilgili haberlerini sitemizden okumuşsunuzdur. Galaxy S4 Pro ile ilgili haberimizi incelemek için bu bağlantıdan faydalanabilirsiniz. Zira S4 Mini’de bu tip haberlerden bir tanesiydi. 

Samsung’un Note 3’te de böyle yapabileceği ihtimali üzerinde duruyoruz. Yukarıda belirttiğimiz ibare de bazı kıpırdanmaların gerçek olabileceğini gösteriyor. Tabi her şeyin en doğrusunu Samsung’dan gelen resmi açıklama ve zaman gösterecek. Samsung Galaxy Note 3 haberlerini, Samsung Galaxy Note 3 çıkış tarihini, Samsung Galaxy Note 3 özelliklerini resmi açıklamanın ardından sitemizden takip edebilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top