0
Rovio’nun muhteşem oyunu Angry Birds’ün dünyada milyarlarca hayranı var. Rovio her sezon ne yapıp ediyor hayranlarını arttırıyor. Son olarak sinirli kuşlar uzaya, yıldızların arasına çıkmışlardı. Angry Birds Star Wars oyununu mutlaka oynamışsınızdır. Orada çok güzel maceraları geçen sinirli kuşlar anlaşılan bu macerayı devam ettirmeye karar verdiler ki Angry Birds Star Wars 2 ile karşımıza geliyorlar. 

angry birds star wars 2

Rovio resmi blog sitesinde Angry Birds Star Wars 2 için bir görsel yayınladı. Bu görselde her şey açığa çıkıyor. Anakin Skywalker rolünü üstlenen kırmızı kuş güneşte bir kayanın önünde bekliyor. Arkasında da gölge şeklinde Darth Vader bulunuyor. Yayınlanan fotoğrafta da 15 Temmuz yazıyor. Bu da oyunun tanıtım tarihi. Oyun yarın tanıtılacak. Kısa zaman sonra da akıllı telefonlar ve bilgisayarlar için indirilmeye sunulur. Rovio bu konuda her zamanki hızlı davranışlarını sergileyecektir. 

Angry Birds Star Wars bu hafta Apple cihazları için ücretsiz oldu. İPhone için indirmek isterseniz buraya, İPad için HD sürümünü indirmek için buraya tıklayın.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top