0
15 Temmuzda tanıtımı yapılan Angry Birds Star Wars 2 oyunu ne zaman piyasaya sürülecek? Tanıtımı yapıldıktan sonra daha çok heyecanlanan insanlar şu an bu oyunun Rovio tarafından ne zaman piyasaya sürüleceğini merak ediyor. Merak ettiğiniz soru yazımızın devamında!


Rovio’nun harikalar yaratan oyunu Angry Birds, son versiyonu olan Star Wars ile coşmaya devam ediyor. Oyunun tanıtımı 15 Temmuzda yapılmıştı. Tanıtımda ne zaman piyasaya sürüleceği açıklanmayan Angry Birds Star Wars 2’nin ne zaman piyasaya sürüleceğini öğrendik. 

Angry Birds Star Wars 2’nin çıkış tarihi ne?

19 Eylülde piyasaya sürülecek olan Angry Birds Star Wars 2 piyasaya sürüldüğü zaman heyecan yaratacak. Hasbro ile yaptığı anlaşmayı dünkü haberimizde paylaşmıştık. Buradan haberimizi okuyabilirsiniz. Hasbro ile yaptığı anlaşma dış dünyada oyunun içine sinirli kuş ışınlayabilmemizi sağlayacak. Hasbro’nun ürettiği sinirli kuş oyuncaklarından alıp cihazımıza bağladığımız zaman kuş otomatik olarak oyunu oynadığımız mekanda belirecek. Bir tür yeni can olan bu özellik oyun severler tarafından şimdiden çok konuşulmaya başlandı.

Rovio’nun yeni oyununun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top