0
Angry Birds’ün yeni oyunu Star Wars 2, 15 Temmuzda tanıtıldı. Oyun ile ilgili ayrıntıları yazımızın devamından alabilirsiniz. 

angry birds star wars 2

İlk olarak Rovio ile oyuncak firması Hasbro’nun anlaşma yaptığını açıklayalım. Rovio oyunca şirketiyle neden anlaşma yaptı? Bunu hemen açıklayalım. Anlaşma yapıldı ve ortaya Telepods teknolojisi çıktı. Bu teknoloji ile Hasbro’nu ürettiği oyuncakları yuna ışınlayabileceğiz. Bu şarj görevi görecek. Yani elimizdeki kuşlar tükendiği zaman oyunca kuşları da sanal dünyaya ışınlayabileceğiz. Bilgisayara ya da oyunun oynandığı platforma kablo ile bağlanan oyuncak algılandığı zaman içeride belirecek. Oyunun alt yapısı bu şekilde oluşturuluyor. 

Yeni Angry Birds oyununda yeni karakterler ve yeni özellikler var. Videodan da izleyeceksiniz, ancak ben yine de kısa bir açıklama yapayım. Oyunun birinci versiyonunda kılıç kullanmışsınızdır. Artık o kılıçları çift taraflı kullanabileceksiniz. Çift taraflı kullanırken kılıçları döndürecek ve daha çok alan tahrip edebileceksiniz. Ayrıca yeni karakterlerden birinde bumerang gibi atıldığı zaman geri gelen bir ışın kılıcı bulunacak. Onu attığınız zaman her taraf parçalanacak. Çok güzel özelliklere sahip olacak olan Angry Birds Star Wars 2 oynayanları başından kaldırmayacak.



Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top