0
IOS 7 hataları
Apple yeni işletim sistemi IOS 7’nin beta sürümünü kullanıma sundu. Apple iyi başarı yakalayacağını sanıyordu, ancak işler sandığı gibi gitmedi. Evdeki hesabın çarşıya uymaması nedeniyle IOS 7’den birçok şikayet aldılar. Bu şikayetler şunlardır: 

Karmaşıklık Sorunu: IOS 7’de bazı ayarların düzenlenmesi oldukça zormuş. Söylenene göre yeni sürümde uygulamalar konum tabanlı çalıştırılıyormuş. Yıllara bölünmüş fotoğrafı da bunun kanıtı olarak gösteriyorlar. 

IOS 7 Kasma Yapıyor: En büyük sorunlardan bir tanesidir. Hatta baş belasıdır. En gıcık edici sorunlardan bir tanesidir. İster bilgisayarda olsun, ister mobil platformlarda olsun. Söylenene göre IOS 6’ya göre kötüymüş. Kasılmalar yapıyormuş. Belli başlı geçişlerde de kasılmalar yapıyormuş. 

Yükledikten Sonra Cihaz Kilitlenmesi: IOS 7’ye yükseldikten sonra telefon kitleniyormuş. Elbette hemen olmuyor. Bazı kullanıcıların söylediğine göre 10 – 12 saat içinde telefonda kilitlenmeler oluyormuş. 

Şarj Sorunu: Akıllı ceplerin en büyük sorunu olan şarj sorunu IOS 7 ile daha da belirgin hale gelmiş. Cep telefonunun şarjı hemen bitiyormuş. Bu konuda da IOS 7 üzerinde yoğun çalışmalar yapılmalı. 

Uygulamalarda Hatalar: IOS 7’yi kullanmaya başlayanlar bazı uygulamalarda hatalar meydana geldiğini dile getirdiler. Hatta bazı uygulamaların çalışmadığını da dile getirdiler. Anlaşılan Apple marketindeki uygulamalarla IOS 7’yi senkronize etmemiş. 

Ses Sorunu: Konuşmalarda karşı tarafın sesinin az gelmesi en başta gelen ses sorunlarından. Uygulama seslerinde ve uyarı seslerinde bu şekilde sorunlar yaşanıyormuş. Ancak kulaklığınızı taktığınız zaman bu şekilde bir sorun yaşanmıyormuş. 

IOS’ta neden bu aralar çok sorunlar yaşanmaya başladı anlam veremiyoruz. Oysa ki Android’in yeni işletim sistemlerinde böyle bir sorun çıkmıyor. Ben bu konuda hiçbir yerde haber okumadım. Eminim sizler de okumamışsınızdır.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top