4
Far Cry 3 yayınlanalı bayağı bir zaman oldu. Kısa süre sonra bir yılı dolduracak. Ancak Far Cry 4’ten daha adam akıllı bir haber gelmemişti. Her şey dedikodudan ibaretti. Şimdi size o dedikodulardan birini aktaracağız. Ancak dedikodu olmasına bakmayın. Bu dedikoduyu yayan yer daha önce bu oyunlarla ilgili birçok bilgiyi doğru haber verdi. Ayrıca ateş olmayan yerden duman çıkmaz sözünü de dikkate alırsak haberlerin biraz da olsun doğruluk payı var. 

far cry 4 ne zaman çıkıyor

Far Cry 4’ün 2014 yılının sonunda çıkması bekleniyor. Gelen dedikodulara göre tarih bu şekilde olacakmış. Far Cry 4 neden 3. oyunun ardından 2 yıl bekliyor anlamış değiliz? Ancak Far Cry 3’teki kalite ve senaryo bu zamana kadar gördüğüm çoğu oyunda yok. Tam bir kurgu ustası tarafından tasarlanmış. Ayrıca oyun içinde kullandığımız araçları araba yarışı amaçlı yazılan oyunlarda bile kullanamıyoruz. Sesler, görüntü ve daha birçok şey birinci kalite yapılmış. Bu kadar emeğin kısa sürede bitip piyasaya sürülmesi imkansız. Bu nedenle Far Cry 4 uzun süre bekletilip o şekilde piyasaya sürülecek. 

far cry 4 ne zaman çıkıyor

Ayrıca gelen haberler Far Cry HD adlı oyunun yakın zamanda piyasaya sürüleceğini söylüyor. Bakalım bu dedikodu kaynaklı haberler doğru çıkacak mı?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. bu böle olursa normal dünya gibi gerçekçi olcak baksana

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle ufuk. 3. oyunu muhteşemdi. 4. de muhtemelen o gibi ve hatta ondan daha iyi olacak.

    YanıtlaSil
  3. ufuk 3 değil salak tayfun far cry3 hem far cry hd diye bir oyun çıkmayacak boşuna bekliyorsunuz far cry4 de çıkmayacak boşuboşuna yorum yazmayın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Salak falan konuşma gürkan. Düzgün yorum at. Atmiyosan yaylan. Malligin lüzumu yok asabimi bozma.

      Sil

 
tic
Top