0
Bilgisayarla fazlasıyla haşır neşir olanların dikkat ettiği konulardan bir tanesi sağlamlık ve hızdır. Bu bilgisayarın her alanında aranır. Sağlamlık ve hız. Hard diskinde bile aranır. Sağlamlık dendiği zaman aklımıza hard disk markası olarak hangisi gelir? bu makalemizde sizlere bunu açıklayacağız. 

2013 yılında WD Blue 1 TB WD10EZEX kullanabileceğiniz en iyi hard disktir. Bu yıl bundan daha iyisi üretilmemiştir. 1 TB olarak piyasaya sürülmüştür. Tek dezavantajı 1 TB olarak piyasaya sürülmesidir. Cihaz 7200 RPM’de çalışabiliyor. Bu şu demek oluyor. Çok güçlü bir veri transferi. Ayrıca cihaz 64 MB SATA 6 GB/s ara yüzünü kullanıyor. 

Bu hard disk çok sessiz çalışıyor. Bazı bilgisayarlarda kullanılan hard disklerden kapı gıcırtısı gibi ses çıkar. BWD Blue 1 TB WD10EZEX hard diskinden hiç ses çıkmıyor diyebiliriz. 


Cihazda No Touch teknolojisi de var. Bu nedenle dış etkilerden herhangi bir zarar görmüyor. Cihaz Windows 8, Windows 7, Vista, XP, 2000, Mac ve Linux sistemlerinde test edildi. Hepsinde sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor. Cihazın sunduğu Acronis TrueImage yazılımı sayesinde bilgilerinizi kolayca yedekleyebiliyorsunuz. 

Eğer hard disk almayı düşünüyorsanız bu üretim harikasını alabilirsiniz. Hard disk 75 dolardan satışa sunulmuş. Türkiye’deki birçok hard diske göre iyi fiyatta.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top