0
Geçtiğimiz hafta “Sosyal Ağ: Google + Çok Değişti” başlıklı haberimizde detaylandırdığımız Google + güncellemesiyle ilgili yeni gelişmeler var. Masaüstü versiyonuna benzer güncellemeler mobil Google + içinde gerçekleştirildi. Bundan sonra Google Plus Mobil daha kullanışlı ve kaliteli bir ortam sunacak.


Mobil Google +'da yaşanan güncellemeler sonucu yayın akışı telefonunuzda kartlar şeklinde görünecek. Bu şekilde dizayn edilmesinin, okumak ve paylaşmak konusunda insanların işini kolaylaştırma amaçlı olduğu söyleniyor.

Google Plus Mobil'de yapılan değişikliklere göz attığımızda “Butonlar”ın kalitesinin arttığını görüyoruz. Söylenenlere göre bundan sonra yanlış butona tıklamak sorun olmaktan çıkıyor. Butonlar daha belirgin ve kullanışlı hale getiriliyor. Butonların arası açılıyor ve ayırt edilmesi kolaylaşıyor.


Yazı içinde Masaüstü versiyonu için verdiğimiz yazıda da göreceğiniz üzere bu değişikliker tıpkı Google + Masaüstü versiyonunkilere benziyor. Google son zamanlarda Pinterest tarzı paylaşım ortamı oluşturmaya, görselleri daha çok ön plana çıkarmaya çalışıyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top