0
Facebook'un yeni gelişmiş uygulaması Facebook Home çıktığından beri indirilme rekorları kırsada durum pekte iç açıcı değil. Zira indirilme rekorları bizim için çokta anlamlı değil. İnsanlar denemek içinde indiriyorlar. Deneyip beğenmeyen, Facebook'un hiçbir mobil uygulamasını beğenmeyen çok fazla insan var denilebilir. Facebook Home gerçekten mantıklı bir uygulama olduğu için sevmeyenler kadar sevenleri de çok. Bu uygulamanın her telefon için kullanılabilir olmadığınıda hatırlatmakta fayda var. “Facebook Home Kullanılabilen Telefonlar” başlıklı yazımıdan faydalanarak sizin telefonunuz için kullanılıp kullanılmadığına bakabilirsiniz.

Facebook Home'u eğer telefonunuzla uyumlu ise şimdi Android marketten indirip kurabilirsiniz. Bununla birlikte Facebook Home'a özel telefon üretildiğinide söylemek gerekiyor. Ne yazık ki HTC'nin Facebook Home ile çalışan First modeli ABD versiyonuyla başarılı oldu denilmez. Bunu değerlendiren HTC, telefonun Avrupa versiyonunun çıkış tarihini erteledi.


Son zamanlarda HTC'de çok fazla erteleme gerçekleşmeye başladı. İşler çokta iyi gitmiyor olsa gerek. Bakalım başka hangi erteleme haberleri gelecek. HTC'yi diğer telefon üreticileri gibi dikkatle takip ediyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top