0
Facebook Home geçtiğimiz ay tanıtıldı ve şu an bir çok kişi tarafından kullanılıyor. İndirilme rakamlarına bakacak olursak Facebook'un bu Android uygulaması, daha doğrusu yeni bir arayüz 1 milyon kadar indirildi. Bu popülerliğin Facebook kullanıcı sayısıyla ilişkili olduğu ortada. Peki Facebook Home hangi Android işletim sistemli cihazlarda kullanılabiliyor?


Facebook Home ilk çıktığında HTC One X, Samsung Galaxy S3 ve Samsung Galaxy Note 2 sahipleri bu uygulamadan daha gelişmiş yazılımı kullanabiliyordu. Daha sonra HTC First içinde entegre yapıldığı haberini aldık. Bu listeye iki telefon daha eklendi. Samsung Galaxy S4 ve HTC One artık Facebook Home ile çalışabilecek.


Facebook Home ile ilgili detaylı bilgiyi, “Facebook Home Tanıtıldı” yazımızdan alabilirsiniz. Onun dışında Birkaç küçük detay belirtelim. Facebook Home bir uygulamadan daha ileri özelliklere sahip bir yazılım dedik. Facebook Home yüklü telefonunuz Facebookla tamamen entegre hale geliyor. Kısaca söylemek gerekirse Facebook hayatınızda çok fazla yer akplıyorsa mutlaka Facebook Home'u denemelisiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top