0


Uzun zamandır üstüne çeşitli senaryolar yazılan ama Blizzard tarafından hiç bir bilgi verilmeyen ve günümüze Titan ismiyle gelen oyunu hakkında yeni bilgiler var. Titanfocus sitesinde yayınlanan haberi aliveingames ekibi değerlendirmiş. Titanfocus'a göre az sonra size vereceğimiz bilgiler çok büyük bir gerçekleşme payına sahip ve Blizzard içindeki sağlam bir kaynaktan edinildi.

Oyunla ilgili dikkatimizi çeken ilk şey oyun içinde zamanda yolculuk yapılabilmesi ve bununla beraber oyunun tamamen farklı bir oyun motoruyla yapılmış olması. Ayrıca oyunun senaryosuyla ilgili söylenenlerde Yunan, Roman ve Viking efsanelerinden bahsediliyor. Bu konuda hikaye World Of Warcraft'ta olduğu gibi gerçekten ilgi çekici olacağa benziyor.

Oyun MMORPG olacak ama yeni bir bakış açısı seçeneğide oyuna eklenecek. İsterseniz FPS gibi oynanabilecek olan oyun PC versiyonunda tasarlanacak; fakat diğer platformlar için araştırmaların hala devam ettiği verilen bilgiler arasına girmiş. Grafikler konusunda yapılan açıklamada ise Blizzard'ın diğer oyunlarına benzeyeceğini söylemek mümkün. Dikkat çekici diğer husular ise PVP konusunda oyun dünyasına yenilik getireceği. Ayrıca Blizzard bu oyunda Guild yerine Clan tabirini kullanacak. Her Clan'ın bir evinin olmasıda önemli bilgiler arasında yer alıyor.

Son olarak oyunun BlizzCon 2013'te kısada olsa tanıtımı yapılabilir. Oyun üzerinde çalışan ekibin her geçen gün sayısı artmakta ve en önemliside oyunun 2015'in başlarında oynanabilir olacağının söylenmesi. Oyunun adının kesinleşmediği ve sıklıkla değiştiği söylenenler arasında. Bu bilgilerde de değişiklik olacağını hatırlatmakta fayda var.

Yorum Gönder

 
tic
Top