0

Yahoo'nun Dailymotion'u satın almaya çalıştığı şu sıralar konuşulan en önemli haberlerden biri. Yahoo Dailymotion'dan %75 oranında hisse almaya çalışıyor ve Dailymotion'un yönetimini istiyor. Çıkan haberlere göre Yahoo'nun video ve reklamcılık alanlarında büyük bir atılım yapmak istediği söyleniyor.

Yahoo Dailymotion'ın %75'ini Almaya Çalışıyor
Youtube'un Google tarafından alınmasıyla Google'ın ne kadar geliştiğini ve daha da büyük bir şirket olarak hayatına devam ettiğini biliyoruz. Bununla birlikte Youtube üzerindeki videolarda gösterilen reklamlardan da çok kazanç elde edildiğini biliyoruz. Yahoo'nun'da Google gibi bir sistem geliştirmeye çalıştığı haberleri hiçte mantıksız değil.

Haberin kaynağı Wall Street Journal gazetesi ve bu gibi yenilikçi atakların Yahoo'nun CEO'su Marissa Mayer tarafından gerçekleştirildiğini söylüyor. Durumla ilgili herhangi bir resmi açıklama yok fakat böyle birşeyin olmadığıda söylenmiyor. Dailymotion'un Yahoo'dan gelen teklifleri kabul etmediği biliniyor. Yahoo'nun işi zor gibi. Zor ama mantıklı. Dailymotion her ay 2 milyar videonun oynatıldığı bir servis olduğundan Yahoo'ya çok büyük katkılar sağlayacaktır.

Yorum Gönder

 
tic
Top