22
Arkadaşlar birçok kişinin bu görevde zorlandığını duyduk. Sizler bu görevde kaçak oyun oynadığınızdan dolayı bir hata olduğunu düşünüyorsunuz, ancak öyle değil. Ben orijinal oynuyorum ve hala bölümü geçemedim.



Oyundaki hata ne? 

Oyunda sizden 3 adet kule yok etmenizi istiyor. Ancak siz yok edemiyorsunuz. Çünkü elinizdeki tüfekler bunun için yetersiz. Yakına gitmek istiyorsunuz bu sefer de sizi kulelerden gelen top mermileri öldürüyor. Tek çözüm uzaktan yok etmek. Ancak bunun için yeterli silahı nereden bulacaksınız? Aslında mavi noktalardan en son gittiğiniz alanda size bir sef silahı veriyor. Ancak onunda mermisi yok. Peki, neden yok? Bunu biliyor musunuz? Çünkü oyunda sahip olduğunuz okun mermilerini atıyorsunuz. Havaya sıkıyorsunuz boşuna. Oysa bunu yapmamanız gerekiyor. Boşuna mermi sıkmayın. 9 adet ok mermisi olması gerekiyor. Yoksa sef silahında mermi olmaz. Mermi olmazsa bu sefer kuleleri yok edemezsiniz. En baştan buna dikkat ederseniz sef silahında mermi olacaktır ve kuleleri kolaylıkla yok edeceksiniz. 

Bunun yanında vizörü açarak mermi arayabilirsiniz. Mermi pil resmi ile görünüyor. Çünkü seflerin silahları enerji yayıyor. Dolayısıyla cephanesi de enerji oluyor. Vizörden arayabilirsiniz. Eğer hiçbiri olmazsa oyuna en baştan başlayın ya da bir iki bölümm geriden başlayın ki ok mermilerini harcamayın.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

  1. ok mermisiyle alakası yok ya olmuyo bu silahın mermisi yok !

    YanıtlaSil
  2. olum yok ya okla alakası yok bende 9 tane ok var olmuyo. oyundan kaynaklı bi hata

    YanıtlaSil
  3. ok mermisiyle alakası yok ya olmuyo bu silahın mermisi yok !

    YanıtlaSil
  4. Bende de aynı sorun vardı. Oyunu en baştan oynamaya başladım. Zaten fazla bir zaman almıyor. Dene. Ben denedim oldu. Sef silahı olmadan o kuleleri yok edemezsin. dene. ben dün denedim oldu.

    YanıtlaSil
  5. Oyun severler; bu görevde anlatılanlara rağmen sıkıntı çeken varsa sıkıntısını paylaşsın gidermeye çalışalım.

    YanıtlaSil
  6. Sen dene. Bölümü baştan aç. göreceksin. olacak.

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşlar x-box ta oyun videosunu gördüm, oyunda silah dolu olarak veriliyo bizde ise boş bütün haritayı karış karış gezdim o silahın mermisi yok

    YanıtlaSil
  8. Alıntıdır.

    Crysis 3 Kuleleri Patlatma

    Crysis 3'ün ikinci bölümünde bize bir uzaylı silahın yeri gösteriliyor. Bu silahı aldığımızda kurşununun olmadığını görüyoruz ve bu yüzden bizi vurmaya çalışan kulelerdeki ateş eden aletleri vuramıyoruz.

    Çözümü çok basit. İkinci bölüme baştan başlamalısınız. Bunun için birinci bölümün son kaydını tekrar yükleyip oynayın ve birinci bölümü tekrar bitirin. İkinci bölüme tekrar geçin. Aynı göreve geldiğinizde bu sefer sorunun olmadığını göreceksiniz.

    Keyifli oynamalar dilerim.

    YanıtlaSil
  9. "Havaya sıkıyorsunuz boşuna. Oysa bunu yapmamanız gerekiyor. Boşuna mermi sıkmayın. 9 adet ok mermisi olması gerekiyor." bu yazıda da bu öneriliyor zaten. baştan başlamalı ve okun mermilerini idareli kullanmalısınız.

    YanıtlaSil
  10. arkadaşlar ben normal silah ve oklarla işi bitirdim.mayınları etkisizleştirin ve sağ tarafına dağlık noktaya gidin.orada ağacın ve kayaların arkasından tek tek silah ve oklarla sıkıp patlatabilisiniz

    YanıtlaSil
  11. aynı bolume tekrar baslayın tum bayınlı bolgelerı vızor ıle f basarak hackleyıp gecın ve ok kullanmayın. 2 denememde sılah dolu geldı

    YanıtlaSil
  12. crysis 3 orijinal ald1m,oynamaktay1m.6.bölüme geldim sef mastermaid adl1 canavar1 birtürlü öldüremedim.kendine çekmesine rağmen,bo_luk tu_una (space) nekadar basarsam basay1m ölüyorrum...lütfen acil yard1m..3 gündür tak1ld1m kald1m.

    YanıtlaSil
  13. Baraja c4 nerden bulup yerleştirmem getekirki ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangi c4ten b
      ahsediyoruz? Bu bolumse c4 yok ki. Bu bolumde silhla kuleyi patlatiyorsunuz

      Sil
  14. İnsan Ötesi bölüm kaydından tekrar oynarsanız düzelecektir.

    YanıtlaSil
  15. UZAYLI SİLAHI MERMİ SORUNU GERÇEK ÇÖZÜMÜ: KULE BOLUMUNE GELMEDEN, REFLEKS K-VOLT SİLAHINI BULUNDURMANIZ GEREK.. BU SİLAHTA FARKEDERSİNİZ DUŞMAN ASKERLERİNİN ELİNDE BULUNUYOR(ELEKTRİK KURSUNLU).. SAYGILAR..

    YanıtlaSil
  16. Arkadaşlar Yanınıza 1 K-Volt Alın yemin ederim oldu dediğimi yapın

    YanıtlaSil
  17. ARKADASLAR BENDEDE AYNI HATA OLUYODU SİLAHIN MERMİSİ YOKTU BEN BÖLÜMü YAYI KULLANARAK GEÇTİM YAYIN SIRADAN OKUNU YANİ (9) TANE OLAN OKUNU KULLANIN KULEYE BİRAZ YAKLAŞIP GÖSTERİLEN HEDEFLERE OK ATARSANIZ İŞE YARAR PATLIYORLAR BEN ÖLE GEÇTİM UMARIM SİZDEDE İŞE YARAR İİ OYUNLAR :D :D :D

    YanıtlaSil
  18. ok ve tabanca birde otomatik tüfekle ateş edin oku en uzak menzil ayarına getirin elektrikli ok atıp ardından tabanca ile bikaç el sıkınca patlıyorlar

    YanıtlaSil

 
tic
Top