5

Crysis 3'ü oynarken en başta sizlere eğitim yaptırıyor. O eğitimde oyunda neler yapabileceğinizi öğreniyorsunuz. Biz de oynarken neler yapabileceğimize bir baktık ve çok dikkatimizi çeken bir özellikle karşılaştık. Bu özellik silah ve bilgisayar hacklemek. Nano giysiye Crysis 3'te bu özellik de eklenmiş. Nano giysiyi kullanarak silahları ve bilgisayarları uzaktan hackleyebiliyorsunuz.



Bunu nasıl yaparsınız? Bunu nasıl yapacağınızı anlatacağız. Ancak ilk olarak size bu özelliğin ne fayda sağlayacağını anlatalım. Örneğin bir çatışma yaşamak istemiyorsunuz ve önünüzde 3-4 adam var. Ancak sizi göremiyorlar. Hemen hackleme özelliğini kullanıp onların silahlarını hacklediniz ve adamlar silahlarıyla kendilerini vurdular. İşte Crysis 3'e eklenen muhteşem özelliklerden bir tanesi bu. 

Hackleme özelliğini bir de kapıları açmada kullanablirsiniz. Örneğin bir yeri kapısını açmanız gerekiyor, ancak ortada hiçbir düğme ya da başka bir şey yok. Hemen kendinize açık bir alan bulup kapıyı kontrol eden bilgisayarı görmeye çalışacaksınız. Ardından da hackleyeceksiniz. Sonra kapı birkaç saniye içinde kendiliğinden açılacak. 

Nasıl hackleme işlemi yapılır? 

Hackleme işlemini yapmak için vizörü açmalısınız. Vizör “B” tuşundan açılıyor. Sonra etrafta hackleyecek bir şey varsa imleci onun üzerine getirebiliyorsunuz. Eğer bilgisayar ya da silah hacklenecek durumda ise size bildirecektir. “Hacklemek için F tuşuna basın” diyecektir. F tuşuna bastığınız zaman hackleme işlemi son bulacaktır. 

İşte hackleme özelliği bundan ibaret. Gerçekten çok işe yarar bir özellik. Aynı zamanda eğlenceli de. Bu özelliği hemen deneyebilirsiniz.

Yorum Gönder

  1. kalabalık alanlarda düşman ağır makinalı savunma sistemlerini hackleyip girmek gerekiyor bazen... :) eğlenceli

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle o konuda katılıyorum.

    YanıtlaSil
  3. Yoğun ateşten kurtulmak için birebir.

    YanıtlaSil
  4. bayıldım bu özelliğe hemen girip hackliyicem :D bu arada bütün hacker kankalara Slm :D

    YanıtlaSil
  5. Most people USE the nowadays many especially medical care providers, aviators, medical Mask researchers AND ALSO hyperbaric chamber and also other patients. because regarding this, a wide amount connected with styles are usually today exhibited pertaining to oxygen masks.

    YanıtlaSil

 
tic
Top