0
Crysis 3 çıktı. Oyunu istediğiniz yerden satın alıp oynayabilirsiniz. Oyun kalite bakımından diğer oyunu aratmıyor. Diğer oyuna göre daha zevkli olacağa benziyor. Oyunu tamamen Türkçe olarak oynayabilirsiniz. 
Crysis 3'teki en büyük sorun enerjinin bitmesidir. Ancak o şekilde olmasa oyunun hiç zevki kalmazdı. Enerji Crysis 2'de daha çabuk bitiyordu. Crysis 3'te enerji çubuğu uzamış. Nano kıyafetin eskisine göre daha iyi enerjisi var. Bunu iyi değerlendirmenizi öneririm. Çünkü enerjiniz bitince bir sürü düşmanın ortasında kalabilirsiniz. 

Crysis 3'te en çok enerjiyi “maksimum gizlilik” modu harcıyor. “Zırh modu” gizlilik kadar harcamıyor. Ayrıca “maksimum gizlilik” modu açıkken silahları kullanırsanız enerjiniz yine çabuk bitecektir. Ancak bu oyuna özel bir silah geliştirildi. Bir “ok”. Bu silahı gizlilik modundayken kullanırsanız enerjiniz diğer silahlar kadar gitmiyor. Bu nedenle gizli modda iken bu silahı kullanabilirsiniz. 

Oyundaki silahlarda Crysis 2'ye göre pek bir değişme olmamış. Tek değişiklik var. O da “ok” silahının eklenmesi. 

Crysis 3'te elektrik enerjisi atan silahlardan uzak durun. Çünkü
onlar nano giysinin enerjisini yok ediyor ve enerjisiz kalıyorsunuz. O silahı biliyorsunuz. elektrik bombası atıyor ve sizi enerjisiz bırakıyor. 

Sevindirici bir durum daha sizlere belirteyim. Crysis 2'de koşarken enerjiniz bitiyordu. Ancak Crysis 3'te koşarken enerjiniz bitmiyor ve istediğiniz kadar koşabiliyorsunuz. Bu büyük bir artıdır. 

Oyun şu an satışta. Hemen indirip tadını çıkartabilirsiniz.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top