0
Google en sonunda bunu da yaptı. Google’ın bu yeni hizmeti İE 10’da çalışmıyor, ama diğer aklınıza gelen bütün tarayıcılarda çalışıyor. Şöyle bir şey düşünün oturduğunuz yerden milyonlarca ışık yılı uzaklıktaki yerlere gidiyorsunuz. Samanyolunu geziyorsunuz. Google Galaxy’yi ayağımıza getiriyor.

Google’ın yüz bin yıldız adını verdiği bu hizmet gerçekten ilginç bir şey. Galaxy’de geziyorsunuz. Hem de en güçlü roketlerden daha hızlı bir şekilde. Bir bakmışsınız Güneş’e kadar ulaşmışsınız, bir de bakmışsınız Güneş’e en uzak Yıldızların yanındasınız. Bu uygulamaya ulaşmak için yanda vereceğim linke tıklayabilirsiniz. http://workshop.chromeexperiments.com/stars/

İşte bu link sizi uygulamaya götürecek. Bu uygulama ekran kartı istiyor. Çünkü basit bir temeli yok. Çok yakınlaşıyorsunuz. Ama görüntü hala net bir şekilde duruyor. Hemen deneyebilirsiniz. Bu uygulama ile Galaxy’deki tüm gezegenleri görebilirsiniz. Ayrıca bu uygulamada Galaxy’deki Yıldızlar ve gezegenler hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

sosyalesinti

Yorum Gönder

 
tic
Top