105
Call of Duty Black Ops 2 rekorlar kırmaya devam ederken oyunu oynayan ve ilerleyen oyuncular için sıkıntı yaratacak bir durum tespit ettik. Şahsen oyunu ben de oynuyorum. Atlı bölümde zorlandım. Ne yapsam olmuyor. Ama orada yazan İngilizce kelimeleri okusam zorlanmayacakmışım. Hiç dikkat etmemişim yazanlara.



O bölümü nasıl geçersiniz? Farenin sağ ve sol tuşunu gösteriyor. Orada da hold yazıyor. Hold yani basılı tutun. Sağ ve sol tuşa basılı tutacaksınız. Ardında bir tuş daha gösteriliyor. O da escape ile nitelendiriliyor. Escape, yani kaçmak, çekilmek, çıkmak gibi anlamlara gelir. Bunu da geri tuşuyla yani klavyedeki “S” tuşuyla yapıyoruz. 
Kısaca farenin sağ ve sol tuşuna basılı tutarken aynı anda klavyeden “s” tuşuna basarsanız bölümü geçeceksiniz.

Destek için bir defa sitemizdeki reklamlara tıklarsanız emeğimizin karşılığını fazlasıyla vermiş olursunuz. Bu sayede daha iyi hizmet görmüş olursunuz. Teşekkürler.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

  1. vallaha çok yaradı teşekkürler ya :)

    YanıtlaSil
  2. önemli değil arkadaşım. Her zaman için yapamadığınız, geçemediğiniz bölümleri bizlere bildirebilirsiniz. Gerekirse oyunu yükleyip oynayıp deneyerek geçip sizlere anlatırız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tayfun kardeş bu oyunda level seçe biliyor muyuz lütfen cevap ver

      Sil
    2. zorluk derecesini kastediyorsan en baştan seçebiliyorsun ya da sonradan da değiştirebiliyorsun.

      Sil
  3. ya ben hala geçemedim birisi detaylı anlatsa ya :((

    YanıtlaSil
  4. anlatayım. Şimdi at üzerine düştüğü zaman farenin sağ ve sol tuşuna basılı tut. sonra ekranda birkaç saniye sonra "escape" yazısı çıakcak. o çıktığında hemen "s" tuşuna basık tut. atın altından o zaman çıkacaktır. eğer yine yapamazsan daha ayrıntılı anlatırım.

    YanıtlaSil
  5. beyler bi bölüm var geçemediğim yıl 2025 başkan bi kadın var onu koruyarak ilerliyoruz sora arabaya biniyoruz ilerliyorum sora oyun bastan alıyo kaybetdin diye kaçıyorum adamlardan hala aynı hata geriyede gidilmiyor o bölümü bilen varsa yardım etsin lütfen

    YanıtlaSil
  6. ben orayı da geçtim . o kadını korurken arabaya bi bomba atıyolar. araba takla atıyor. içinden çıkıyorlar. kendini koruyacaksın. sonra orada bir top var. tam uçurum yolun kenarında. düştü düşecek. onun içine binip hayalet uçaklara hedef kilitlenince (locked yazar) ateş edicen. sürekli ateş edicen. sonra kendiliinden çıkıyor o topun içinden. sonra top aşağı düşüyor.

    YanıtlaSil
  7. Aynen Tayfunun anlattığı gibi oluyor arkadaşlar. Hayalet uçakların bir kısmını vurduktan sonra bölümü geçiyorsunuz.

    YanıtlaSil
  8. arkadaşlar 4bölüm karma bölümünde bilgisayar ekranı geliyor hangi tuşa bastıysam aktif değil bölümü geçemiyorum son çıkan update yaptım ama yine olmadı.... tayfun bey yardım...................

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. tamam tayfun kardeş halletdim benim dediğim yer orası değildi ama saol yinede bölümü restart ladım aynı yere geldiğimde normal bi sekilde geçtim demek oyun hatası oldu neyse sorun yok :)

    YanıtlaSil
  11. oyunu serialli mi oynuyorsun? update yapan arkadaşım?

    YanıtlaSil
  12. Tayfun kardeşim yardım edersen sevinirim..atlı bölümde atla giderken tankı gösteriyor ama kaldım öyle tanka binmeye çalışıyorum fln olmuyor yardımcı olursan sevinirim...

    YanıtlaSil
  13. tanka binmiyorsunuz. Bu tip oyunlarda hedef metre hesabı ile gösteriliyor. ilerliyorsunuz sadece. zaten atın altından kalkabildiysen sorun yok. gösterilen yere ilerlemelisin sadece

    YanıtlaSil
  14. Kardeşim ALLAH razı olsun çok mutlu ettin beni hemen döndüğün için ama ata biniyorum ilerliyorum tankı gösteriyor sarı işaretle kapı var hatta gidiyorum sürekli tankı gösteriyor orda ne yapmam gerektiğini anlayamaıdm

    YanıtlaSil
  15. Tayfun yardım edersen çok sevinrim?

    YanıtlaSil
  16. meail göndersen foto veya video olarak atsam yardımcı olurmusun tayfum?

    YanıtlaSil
  17. tabiki. mail ile atabilirdin fotoğrafı. video ya da bişeyler. mailim tayfunbayar44@gmail.com

    YanıtlaSil
  18. Gönderdim tayfun ilgin için çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun...

    YanıtlaSil
  19. Sorun değil. ben de izledim videoyu ve anlattım. eğer yine olmazsa oyunun o bölümünü tekrar oynarım. değerlendiririz.

    YanıtlaSil
  20. kardeş şu atlı bölümü geçtikten sonra bir bölüm var yukarıdan asağıdaki adamları ve robotları yönetiyoruz ne yapıcaz orda gecemedim yardım lütfen

    YanıtlaSil
  21. kardeş şu atlı bölümü geçtikten sonra bir bölüm var yukarıdan asağıdaki adamları ve robotları yönetiyoruz ne yapıcaz orda gecemedim yardım lütfen

    YanıtlaSil
  22. Atlı bölümden sonra gelen bölümü anlatıyorum arkadaşlar:
    Orada size yeni bir teknolojiyi tanıtıyor. Mesela 1'e bastığınız zaman yürüyen köpek gibi bir robot var. metal. ona geçiyor. 2'ye bastığınız zaman ağı makineli tüfeğe geçiyor. bu gibi numaralar çeşitli silahlar arasında geçiş yapmanızı sağlıyor. siz de o silahların zarar görmesini engelleyeceksiniz. ilk amacınız bu. ikinci amacınız ise o silahları kullanarak size baskın yapan adamları yok etmek. çeşitli silahlar arasında geçiş yapacaksınız. yürüyen robot olacaksınız onunla vuracaksınız, sonra ağır makinalı tüfeklerden birine geçeceksiniz. sonra adam olacaksınız. bunları aslında bir alıştırma için yaptırıyor. ileriki bölümlerde bunları kullanacaksınız baskınlarda. en sonunda da tepeden bir yönetim yapacaksınız. teğeden gözetleyerek adamlarınızı düşman askerlerinin olmadığı yerlere yönlendireceksiniz. Sonra da geçiyorsunuz zaten. ben bu şekil yaptım ve geçtim.
    arkadaşlar sitemize destek amaçlı reklamlara da tıklarsanız size daha çok destek olma şansını bize verirsiniz. teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  23. arkadaşlar 4bölüm karma bölümünde bilgisayar ekranı geliyor hangi tuşa bastıysam aktif değil bölümü geçemiyorum

    YanıtlaSil
  24. dediğin bölümü tam olarak anlayamadım. ? resim falan atarsan. mailim var yukarıda. tayfunbayar44@gmail.com

    YanıtlaSil
  25. en acılen bıde suna el atsanız bılen varsa sel basmıs sokaklara otobus carpıyor harper kapıyı acmaya calısıyor. f bas dıyor basıom ama bı turlu acılmıyor ...

    YanıtlaSil
  26. bak o sokakta tepede helikopter geziyor değil mi? helikoptere görünmeden iki kişi beraber gideceksiniz. ilk önce bunu yapman gerekiyor.

    YanıtlaSil
  27. teşekkürler kardeş..reklama tıklayalım...

    YanıtlaSil
  28. tayfun kardeşim bu sel baskını olan bölümü geçmenin yolunu söylermisin bir otobüs devriliyor harper bi kapıyı açmak için yardım istiyor tab to F push yazıyor f tuşuna basıyorum ama olmuyor yardım edersen sevinirim şimdiden teşekkürer..

    YanıtlaSil
  29. Öncelikle reklama tıkladığın için teşekkürler kardeş. Burcin kardeşim sadece f tuşuna basmak yetmiyor bir de tab ı kullanmalısınız. bir de öyle dene bakalım.

    YanıtlaSil
  30. bende afganıstanda bır yere bomba yerleştiyorum ısaretlı yere gıdıyorum basıyorum tusa bomba patlamıyor ne yapacagım yardım lutfen

    YanıtlaSil
  31. tayfunbayar44@gmail.com adresine bir video ya da bir fotoğraf gönderebilir misin bölümle ilgili. çünkü ben oyunu bitireli çok oldu ve hatırlayamıyorum tam olarak?

    YanıtlaSil
  32. Tayfun kardeşim,nigaragua bölümünde kokain mahzene girme işlemini başaramadık yardımcı olurmusun.

    YanıtlaSil
  33. Tayfun kardeşim Bölüm 5 deki kokain mahzenine girme işlemini yapamadım yardımcı olurmusun.Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  34. Dediğin bölümü tam olarak hatırlayamadım. Biraz daha açık anlatır mısın? fotoğraf video falan varsa iyi olur.

    YanıtlaSil
  35. kardeşim karma bölümünde böcek kullandığımız böcek öldükten sonra ilerliyoruz orada bilgisayar gibi bişey kullanıyoruz bi mavi ekran geliyo orada neye bastıysam bişey olmadı hangi tuşla halledicez orayı pc ile oynuyorum

    YanıtlaSil
  36. ekranda yazan tuşlara basman gerekiyor. Oradaki ekranda yazanlara basacaksın yani

    YanıtlaSil
  37. her tuşa bastım hiç bir şey olmuyor ekrandaki tuşada bastım bir şey olmadı sana resimde yolladım

    YanıtlaSil
  38. Ben resme baktım da ben de o şekil bir şey yoktu. yani ekrana gelen tuşlara basıyordum. ama sende ole bir şey yok galiba. Bazı indirilen oyunlar hatalı çıkabiliyor. Belki de hatalı çıkmıştır.

    YanıtlaSil
  39. kardeş D yazan yerin yanıbda mouse şekli var ve sağa ok var.mouse sağa kaydır diğer bölümdede mouse yanındaki ok ne tarafa ise mouse o tarafa kaydır.

    YanıtlaSil
  40. Çevik Yalçın arkadaşımızın dediği yöntemi de uygulayabilirsiniz. Ben de bir deneme amaçlı oyunun bölümlerine baktım. Farenin işaret ettiği tarafa hareket ettiriyorsunuz.

    YanıtlaSil
  41. arkadaşlar oyunu sorunsuz açabildiğiniz ilaç varsa mailime linkini gönderebilir misiniz ?
    alastor_joey@hotmail.com

    YanıtlaSil
  42. İlaç kullanmadım, ama sorununu bi öğrenmek isterim

    YanıtlaSil
  43. Sel baskını olan yerde otobüsün oradan f tuşuna uzun süre basılı tutarak veya sürekli basarak geçemiyorum.Tab tuşu vs ile basarak da geçemiyorum.Bilenler varsa yardım..

    YanıtlaSil
  44. Arkadaşa yardım edelim arkadaşlar. Arkadaşım sen eğer görsel gönderirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Şu an hatırlayamıyorum. uzun zaman önce oyunu bitirdim.

    YanıtlaSil
  45. Hacı oynu bitirdim en son Menendez yine yakalanıp yine kurtuluyor ve Woods u öldürüp Josefina nın mezarı önünde kendini yakıyor.

    YanıtlaSil
  46. arkadaşlar sel baskının oldugu yerde tap veya f tuşlarına bastığım hade geçemiyorum yardımcı olabilen varmı şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  47. arkadaşlarsel baskının olduğu yerde tap f tuşları bastığım halde ölüyorum ekran kararıyor neden ve nasıl geçerim orayı yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
  48. Arkadaşlar Sİnan Dere arkadaşımıza yardımcı olabilecekler yardım edebilirler mi?

    YanıtlaSil
  49. sel baskınından kurtulmanın bir yolu varsa acilen açıklayınn

    YanıtlaSil
  50. Sel baskınından kurtulma yolu : Durmadan f'ye basıcaksın.Tap'ın anlamı budur.Sel gelene kadar durmadan f ye bas Harper 1-2-3 diyince kirilacaktir.Durmadan f'ye bas unutma.

    YanıtlaSil
  51. bir arkadaşımız açıklamış arkadaşlar. bu yolu kullanabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  52. Sel baskınından kurtulma yolu : "f" tuşuna basılı olarak beklemiyoruz bas-çek yaparak geçiyoruz bölümü.kapı kırılana kadar sürekli işleme devam ediyorsunuz.

    YanıtlaSil
  53. dedeiğin gibi sel baskınında sürekli f basıp çekiyorum ama işe yaramıyor ne yaptıysam geçemedim

    YanıtlaSil
  54. Arkadaşlar merhaba.
    Black ops2 de bir hata alıyorum.
    Atlı bölümün yanı afganıstanda savaştığımızda en son dürbünle bir tanka bakıyoruz ve sonra tankın yanına gıdıyoruz atlarla.
    vurulup atın altında kalıyorum kurtulduktan sonra dığer bı atlı arkadaş benı arkasına alıp buyuk tankın ustune cıkarıyor orada bı adamla bogustuktan sonra tankın ıcıne bomba atıp atlıyorum ve tank patlıyor sonra o boğustum adamı olduruyoruz ve orda yanımdakı arkadas bırseyler soyluyor ve sonra ellerımı yuzume kapatıyorum tam o anda black ops 2 çalısmayı durdurdu dıyor ve appcrash hatası ıle masaustune donuyorum.
    kendı ımkanlarımla buldugum crackleri denedım,
    4-5 farklı oyun satıcısından 4 dvd seklınde 5 adet black ops 2 aldım hepsını tek tek yukleyıp gereken tüm driverlerı güncelleyip oyun için gerekli olan yazılımları yükledim tarıhı değiştirdim regstry ye girip tarıf edilen linkteki not kaydını sildim bu oyun için ram kartlarını ve ekran kartını dahi değiştirdim fakat sorunuma bir çözüm olmadı.
    Sizden tek ricambu appcrash hatasından benı kurtarmanız arkadaşlar.
    Ufak bide not vereyim;
    oyunların içinden çıkan kendi cracklerini denediğimde biri farklı bir bölümün farkı yerinde appcrash hatası verirken bir diğer crack aynı oyun sürümünde farklı bir bölümün farklı yerlerinde appcrash hatası veriyor.
    Ben crackleri deneyerek gidebildiğim yere kadar gittim fakat elime geçen her çözümü ve her crackı denememe rağmen atlı bölümün sonunda appcrash hatasından kurtulamadım.
    Sistem özelliklerim;
    İntel pentium (D) core duo 3.00 Gzh. L2
    4 Gb Ram. DDR2
    1 Gb GeForce 128 BiT Ekran kartı. GDDR3
    Dırectx 11.0 uyumlu.

    YanıtlaSil
  55. Sorun değil çevik yalçın.

    YanıtlaSil
  56. Tayfun kardeşim sorunuma bir çözüm arıyorum yardımcı olabilirmisiniz.

    Arkadaşlar merhaba.
    Black ops2 de bir hata alıyorum.
    Atlı bölümün yanı afganıstanda savaştığımızda en son dürbünle bir tanka bakıyoruz ve sonra tankın yanına gıdıyoruz atlarla.
    vurulup atın altında kalıyorum kurtulduktan sonra dığer bı atlı arkadaş benı arkasına alıp buyuk tankın ustune cıkarıyor orada bı adamla bogustuktan sonra tankın ıcıne bomba atıp atlıyorum ve tank patlıyor sonra o boğustum adamı olduruyoruz ve orda yanımdakı arkadas bırseyler soyluyor ve sonra ellerımı yuzume kapatıyorum tam o anda black ops 2 çalısmayı durdurdu dıyor ve appcrash hatası ıle masaustune donuyorum.
    kendı ımkanlarımla buldugum crackleri denedım,
    4-5 farklı oyun satıcısından 4 dvd seklınde 5 adet black ops 2 aldım hepsını tek tek yukleyıp gereken tüm driverlerı güncelleyip oyun için gerekli olan yazılımları yükledim tarıhı değiştirdim regstry ye girip tarıf edilen linkteki not kaydını sildim bu oyun için ram kartlarını ve ekran kartını dahi değiştirdim fakat sorunuma bir çözüm olmadı.
    Sizden tek ricambu appcrash hatasından benı kurtarmanız arkadaşlar.
    Ufak bide not vereyim;
    oyunların içinden çıkan kendi cracklerini denediğimde biri farklı bir bölümün farkı yerinde appcrash hatası verirken bir diğer crack aynı oyun sürümünde farklı bir bölümün farklı yerlerinde appcrash hatası veriyor.
    Ben crackleri deneyerek gidebildiğim yere kadar gittim fakat elime geçen her çözümü ve her crackı denememe rağmen atlı bölümün sonunda appcrash hatasından kurtulamadım.
    Sistem özelliklerim;
    İntel pentium (D) core duo 3.00 Gzh. L2
    4 Gb Ram. DDR2
    1 Gb GeForce 128 BiT Ekran kartı. GDDR3
    Dırectx 11.0 uyumlu.

    YanıtlaSil
  57. muhtemelen kaçak oyundan dolay olmuştur. bliyorsun ki oyun yapımcları bundan hoşlanmaz. bir şekilde oyuna hata verdiriyorlar. buna güçleri yetiyor. ama oyunu baştan kurmanı öneriyorum. cracklar halledemediyse baştan kurmak en sağlıklısı.

    YanıtlaSil
  58. ya birader bu sel baskınında ne yapsamda kapıyı açamıyorum sürekli f basıp çekiyorum olmuyo sonra f ye basılı tutuyorum olmuyo f ve tab' tuşuna basıyorum olmuyo ne denediysemde kapıyı açamıyorum otobüs altında kalıyorum bi çözümü yokmu bunun..

    YanıtlaSil
  59. Arkadaşlar sel baskınından nasıl kurtulacağını arkadaşa tarif eder misiniz? oyunu ben oynayalı çok oldu. şu an hiçbir şey hatırlamıyorum. Arkadaşım yukarıda da sel baskını ile ilgili yorumlar var. onlara da bakabilirsini. belki işini görür.

    YanıtlaSil
  60. reklamlarına tıklayıp yardımcı olmak istedim ; bulamadım ... emeğine sağlık arkadaşım...

    YanıtlaSil
  61. Şu an için reklam kullanmıyoruz. Ama yardımcı olmak istersen yazı paylaşabilirsin herhangi bir sosyal paylaşım sitesinde. Bizi duyurmak için. Sitemizi sık sık ziyaret edersen seviniriz. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  62. tayfun kardeş şu örümcek olan yeri bir türlü geçemedim borulardan felan tırmanıyor orda tıkanıp kalıyorum ne yapmama lazım yardımcı olursan sevinirim

    YanıtlaSil
  63. Şimdi o örümceği yöneten sensin. O örümcekle havalandırmadan ilerliyorsun. Sen sadece boruları takip ederek ilerle. Oradan bir odaya düşeceksin. adam o örümceği görüp kıracak. Bölümün kendisi böyle zaten. o nedenle yakaladı diye korkma. ben oynarken bu şekilde geçiyordum. bayağı oldu ben oynayalı. oyun bu şekilde devam ediyordu. Sen denemeye devam et. İyi oyunlar.

    YanıtlaSil
  64. kardeş yorumlara baktım ama çözüm olmadı f sürekli bastım yok f basılı tuttum yok f tab bastım yok her bi haltı denedim olmadı bölümü hala geçemedim

    YanıtlaSil
  65. Yöntem o yani farklı bir eksik mi var acaba... Bilemedim şimdi...

    YanıtlaSil
  66. bende bişey anlayamadım oyundan hiç bi bölümde böyle sorun olmadı sanki tuşa hiç basmıyomuş gibi oluyo

    YanıtlaSil
  67. allah razı olsun kardeşim geçemiyordum :)

    YanıtlaSil
  68. Önemli değil kardeş :) her zaman

    YanıtlaSil
  69. slm ilk bolum varaya ağac kapıyı patlatıyon daha sorna iceri girip celik kapı cıkıyor onu nasıl acarım kardeş şimdiden tşkler

    YanıtlaSil
  70. Nereden bahsettiğini tam anlayamadım. Resmi nete yükleyip buraya link atarasan daha iyi yardımcı olabiliriz. Arkadaşlar eğer yardımcı olabilecek olan varsa lütfen arkadaşa yardımcı olalım.

    YanıtlaSil
  71. valla bende hi hata yok da ne yaptım ne ettim şu specialleri açamadım yardım faceden yardım ederseniz sevinirim mehmetcan-1443@hotmail.com

    YanıtlaSil
  72. eyw valla çok uğraştım

    YanıtlaSil
  73. Geçtiniz mi peki? :)

    YanıtlaSil
  74. sağol çok işime yaradı oyunu bırakacaktım ya

    YanıtlaSil
  75. Ya bende atlı bölümde bugta kaldı at oynamıyor yerim dibine çöküyo lütfen bi yardım edin nolur

    YanıtlaSil
  76. Oyununda bir sorun olabilir

    YanıtlaSil
  77. Diğer Bölümlerde Problem Yok ama Sadece Atlı Bölümde Atlar Yerin Dibine Çöküyo

    YanıtlaSil
  78. Oyunu crack atarak mı açtın?

    YanıtlaSil
  79. O zaman crackta bir sorun olabilir. Başka bir crack indir.

    YanıtlaSil
  80. protect the DSM orayı nasıl geciyo çok az zamn wermiş bulamadım yardımcı olrmusunz

    YanıtlaSil
  81. aynısı bende de oluyor bilgisayarı kontrol edemiyorum

    YanıtlaSil
  82. Nasıl bilgisayarı kontrol edemiyorsun? Biraz açar mısın sorununu?

    YanıtlaSil
  83. Nasıl kontrol edemiyorsun? Sorun nedir?

    YanıtlaSil
  84. kardeş bilgisayar gibi birşey acılıyo 4 ve fareyi gosterdiyo onları yapıyom herşeyi yapıyom cıkmıyo o bılgısayardan

    YanıtlaSil
  85. Bir ekran görüntüsü koyarsan iyi olur. Tam anlayamadım.

    YanıtlaSil
  86. ALLAH RAZI OLSUN YA.3 AYDIR SIRF OBÖLÜM YÜZÜNDEN AYNI BÖLÜMLERİ TEKRAR TEKRAR OYNUYORDM.

    YanıtlaSil
  87. arkadaslar lutfen yardim edin ben su atli bolumun son sahnesini gece biyorum ati nekadarda itsen kalkmiyooo yarim edin lutfennnnn biri yardim etsinn nolur kac kere dedim hickimse yardim etmedi ♥♥♥

    YanıtlaSil
  88. escape hangi tus abi yaaa ? lutfen biri yardim etsin

    YanıtlaSil
  89. esc tuşu, klavyenin sol üstünde

    YanıtlaSil
  90. Escape "S" tuşudur. Zamanında basarsan geçersin.

    YanıtlaSil
  91. ya millet oyunun baslarında woods diye bi herifi omzunda taşıyarak gidiyosun yanında bi adamla orda bi yer var düşmana gözükmemen gerekiyor ben duruyorum ama bizim bu salak her defasında we've been spotted(yakalandık)diyor çıkıyor tekrardan oynuyorum gecemedim bi türlü

    YanıtlaSil
  92. Oyunun uzun zaman önce bitirdim. Hatırlayamadım. ama yardımcı olabilecek birileri çıkacaktır. Yorumları takip ediniz.

    YanıtlaSil
  93. arkadaşlar bu sel baskını olan yerden helikopterden nasıl kaçacaz bi yardım edin 1 saat 15 dk dır uğraşıyorum başlar başlamz ölüyorum zaten en fazla 6 metre kala ölüyorum

    YanıtlaSil
  94. Ben oyunu bitirdim ama bitirdikten sonra istediğim bölümü açamıyorum mesale oyun bitti ben birinci bölüm swambi oradan başlamak yerine afganistan bölümünden başlamak istiyorum bunu nasıl başarabilirim

    YanıtlaSil
  95. ARKADAŞIM BENDEDE AYNI SORUN VAR KARMA BÖLÜMDE KALDIM BİLGİSAYARDA SAĞA OK NE İŞE YARIYOR Kİ CVB VERİRSENİZ SEVİNİRİM

    YanıtlaSil
  96. ARKADAŞLAR BİRAZ GEÇ OLDU YIL 2020 AMA BU ESCAPE YANİ S TUŞUNA BASIYORUM SAĞ VE SOL TIK YAPIYORUM MAUSEDE BİR TÜRLÜ ATIN ALTINDAN KALKAMIYOR VARMI YARDIM EDEBİLECEK BİRİLERİ

    YanıtlaSil

 
tic
Top