0
Sony’nin IFA’da tanıttığı görüntü kalitesi çok iyi olan, bunun yanında ağırlığı yok denecek kadar az olan bir teknoloji üretti. Sony’nin bu yeni teknolojisi Ekim ayında Avrupa’da satışa sunulacak. 

Bu makine hızlı otomatik odaklanma, Wİ-Fİ, Full HD video çekme gibi özelliklere sahip. Makine 16.1 MP kamerası ile dikkat çekiyor. Sony Nex-5R, saniyede 10 adet fotoğrafa kadar kare alabiliyor. Ayrıca bu makinenin en ilginç özelliği de şu. Kendi fotoğrafımızı kendimiz çekmek isteriz. Ya da birini bulamadığımız zaman rasgele çekeriz. Bu makinede böyle olmayacak. Ekranı 180 derece dönebilme özelliğine sahip. Fotoğrafta gördüğünüz gibi ekran sizi gösteriyor. Ya da başkasını çekeceğiniz zaman diğer tarafa kadar kapatılabiliyor. Gerçekten iyi düşünülmüş. 

Sony NEX-5R,Wİ-Fİ özelliğiyle çektiğiniz fotoğrafları paylaşmanıza olanak tanıyor. Dünyada ilk defa kullanıma sunulan uygulama indirme hizmeti PlayMemories Camera Apps™ ile yeni özellikleri kameranıza indirebilirsiniz. 
Ekim ayında bu teknoloji satışa sunulduğu zaman bakalım Sony’nin kötü gidişatını düzeltebilecek kapasiteye sahip olacak mı?

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top