0
IPhone 5 çıkışına sayılı günler kaldı. Ancak hala IPhone 5 hakkında bir sürü haber internete sızmaya devam ediyor. IPhone 5’in kasası, arka kapağı gibi bir sürü haber dinledik. Bu sefer de internete sızan haber IPhone 5’in ön paneli. Fotoğraflarla iddialar yapılıyor. Bunlara ne kadar inanılır bilinmez. Her olayın gerçeği günler sonra IPhone 5 piyasaya sürüldüğünde anlaşılacak. 

Uzun zamandır IPhone 5’in özelliklerinden bahsediyoruz. Ekranın büyüyeceği haberi uzun zamandır gündemde. Bu ön panel fotoğrafları IPhone 5’in ekranının büyük olacağı haberlerini doğruluyor. IPhone 5’in ekranı fotoğraflarda net bir biçimde gözüküyor. Cihazın kalınlığı konusunda çıkan dedikodulara gelince kalınlığı sadece 7.6 mm. 

Ürün 12 Eylül tarihinde açıklanacak. En kesin ve resmi çıkış tarihi ise 21 Eylül olarak biliniyor. Bir başka söylentiyi de sizinle paylaşmak istiyorum. Apple, IPhone 4S’nin çıkışının 1 yıl zaman dilimini aşmasını istiyor. IPhone 5’i öyle piyasaya sürmek istiyor. Bu da ekim ayına denk geliyor. Yani şu an kesin bir tarih yok. 
Apple ilk IPhone 5 ilk dağıtımı Amerika’da yapacak.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top