0
Counter Strike Global Offensive-2012
En çok sevilen oyunlardan bir tanesi olan Counter Strike bütün sürümlerinde çok beğeni topladı. Counter 1.5, Counter 1.8 gibi sürümler son zamanlarda çıkan sürümlerdi. Bu sürümleri takip eden yeni bir sürüm de şu günlerde yayınlandı. Counter Strike Global Offensive. 

Counter Strike Global Offensive Steam’de indirilmeye sunuldu. Oyun Playstation 3 ve Xbox 360 için de piyasaya sürülecek. Şu an sadece PC versiyonu piyasada. 10 sene önce başlayan Counter Strike efsanesi hala devam ediyor. Beğenilerini de günden güne arttırıyor. 

Oyun kendini geliştirmiş. Eskiden grafik bakımından pek kaliteli değilken şimdi grafik kaliteli hale gelmiş. Oyunda haritalar da yenilenmiş. Ancak eski haritaların geliştirilmiş şekli. Yani haritalarda yabancılık çekmeyeceksiniz. Oyunda yenilenen diğer bir öge oyuncular. Yeni oyuncular da eklenmiş. 
Oyuna başladığınız zaman faydalanabileceğiniz 7 harita bulunuyor. Bu haritalardan 5 tanesi bombalama ve imha etme haritası, 2 tanesi de rehine kurtarma haritası. Counter Strike Global Offensive oyununa buradan ulaşın. Steam oyunu 14.99$’a satıyor.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top