0

Tanıtımında bile büyük bir yankı uyandıran Samsung Galaxy S III’ün diğer özellikleri kadar pilinden de övgü ile bahsedildi. Gelişmiş özelliklerine göre çok dayanıklı bir pil olduğu vurgulandı. Peki bunlar gerçek mi yoksa Galaxy S 3’ün ileri düzey yeteneklerine enerjisi yetmiyor mu? Pil dayanıklığı testinden sonuçlar;

Samsung Galaxy S 3 ile 10 saat boyunca video ve sesli görüşme yapabilirsiniz. Bu özellik oldukça doyurucu geldi. Zira geçmişe bakarsak bir çok akıllı telefonun gün içinde çoğu insanı yarı yolda bıraktığını biliyoruz. 10 saatlik görüşme ömrü akıllı bir telefon için hele ki Galaxy S 3 gibi bir telefon için konuşmaya değer bir özellik. 10 saatlik görüşme süresi aynı zamanda Yeni iPad ve Transformer Prime kadar görüşme yapabileceğiniz manasına geliyor.


Samsung Galaxy S 3 ile internette 5 saat kadar gezinebilirsiniz. 5 saat iyi bir zaman ama bu konuda iPhone 4S’in gerisinde kaldığı söylenebilir. Bildiğiniz gibi iPhone 4S 7 saat boyunca internette gezinebileceğiniz bir telefon.

Bütün bu gelişmelerle birlikte Samsung Galaxy S III’ün tanıtıldığı gibi kalmayacağı da konuşuluyor. Piyasaya çıkacağı zaman pil ömrü uzatılmış olabilir.

Yorum Gönder

 
tic
Top