0
Valve'in oyun platformu olan Steam in kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor. Bu artışın bir çok şeyle bağlantısı var. Örneğin Steam üzerindeki oyun sayısı artıyor. En önemli durum ise Steam üzerinden yapılan indirimler. Belli dönemlerde ve her gün çeşitli oyunlarda yapılan indirimler insanı kendisine çekiyor. Bu yazıda Steam'den indirimli olarak nasıl oyun alırsınız, bundan bahsedeceğiz.
1 – Günlük indirimler: Steam, bazı günler sürpriz indirimler yapıyor. Bu indirimleri Steam'i ziyaret ederek görebilirsiniz. Bir veya bir kaç oyunda gün içinde bir kaç saatliğine gerçekleştirilen indirimlerden faydalanabilirsiniz. Bunlar %75'e kadar indirim sağlayan fırsatlar olarak karşımızda.
2 – Haftalık indirimler: Steam muhakkak belli bir oyun gurubu için hafta sonu veya hafta içi sürecek indirim yapmakta. Bunlar sürpriz indirimlere göre daha çok oyuna sahip olabileceğiniz indirimler olarak göze çarpıyor.
3 – Hafta ortası çılgınlığı: Artık moda haline gelmiş Steam hafta ortası indirimleri hafta ortasından Cumaya kadar süren indirim fırsatları sunuyor. Buradan %75'e varan indirimlerden faydalanabilirsiniz.
3 – Büyük özel gün indirimleri: En çok beklenen ise Steam'in özel günlerde uyguladığı indirimler. En çok ses getiren indirimlerden birisi geçtiğimiz yaz yapılan Steam Yaz İndirimleriydi. Önümüzde cadılar bayramı indirimi var kesinlikle kaçırmayın. Bu tür günlerde her gün oyunlar değişmek suretiyle bir çok oyun indirime giriyor.
4 – Banka kartları: Steam üzerinden alışverişlerinizde indirim sağlayan bir banka kartımız var. Enpara kartınızı Steam hesabınıza eklediğiniz zaman onunla yaptığınız alışverişlerinizde yıl sonuna kadar %50 indirim kazanabiliyorsunuz. Bu indirimler her ay 50 liralık alışverişinizde size 25 lira geri veriyor.

Bu indirim ipuçlarını sakın kaçırmayın.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top