0
Facebook'un üzerinde çalıştığı yeni bir proje hakkında bilgiler internete sızdı. Bundan sonra Facebook tarafından yayınlanan bir uygulama sayesinde isimsiz olarak sohbete katılabileceğiz. Facebook'un gerçek isim kullanma konusunda ne kadar katı kuralları olduğunu biliyoruz. Rakiplerinin çoğalması ve güçlenmesi nedeniyle bu kuralları yumuşatmak zorunda kalan Facebook, anonim mesajlaşma servisini devreye sokuyor.

Gelen bilgilere göre belli konularda, özellikle sağlık konularında ismini vererek çözüm aramak istemeyen kişilere yönelik olacak bu servis, isimsiz, takma isimle sohbet imkanı sağlayacak. Kendi isimleriyle konuşamayacakları problemleri takma adlarla konuşacak insanlar farklı bir ortam yaratacak.

Bu hizmetin Facebook masaüstü servisine ya da uygulamalara entegre değil, farklı bir uygulama şeklinde geleceği söyleniyor. İnsanlar eğer isimsiz sohbet etmek istiyorsa buraları kullanacaklar. Facebook'un kendisi katı kurallarla yönetilmeye devam edecek. Uygulamanın bir kaç hafta içinde kullanılmaya başlanacağı söyleniyor.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top