0
Bu mükemmel haberi herkes bekliyordu herhalde. Yakın zaman içinde Youtube'u internetsiz kullanabileceğiz. Daha önce yaptığımız haberlerde bundan bahsetmiştik. Bu özelliğin gelmesi biraz uzun sürdü. (Youtube offline video oynatma özelliği, Çevrimdışı Youtube) Geç olsun güç olmasın derler. Bizim de merakla beklediğimiz bu özellik, çevrimdışı Youtube, internetsiz Youtube harika olacak.

Youtube internetsiz nasıl kullanılacak?

Verilen bilgilere göre Wi-fi üzerinden izlemek istediklerinizi en başta indirebileceksiniz. Daha sonra Youtube uygulaması üzerinden bunları internet bağlantısı olmadan izleyebileceksiniz. Mobil internet kullanamayanlar için çok değerli bir özellik. Sonradan izlemek istediklerinizi oynatma listesi şeklinde hazırlayıp indirebileceksiniz. Daha sonra internetsiz hepsini kolay bir şekilde oynatabileceksiniz.

Müzik dinlemek çok kolay olacak

Youtube'u özellikle müzik dinlemek için kullananlara bu yenilik ilaç gibi gelecek. Zira bir kere indirdiğiniz videoyu internetsiz şekilde istediğiniz zaman tekrar tekrar izleyebileceksiniz. Elbette burada depolama alanı aklımıza geliyor.

Depolama alanı sorun olur mu?

Mutlaka olur. Maalesef, izlediğiniz, indirdiğiniz her video telefonunuzda yer kaplıyor. Birde bir çok telefon Youtube üzerinden HD, full HD video oynatabiliyor. Bu videoların boyutları inanılmaz büyük olacaktır. Elbette daha fazla depolama alanına ihtiyacınız olacak.

Ne zaman kullanıma sunuluyor?

Pre-load (ön yükleme) denilen bu özelliğin çıkış tarihiyle ilgili bilgi yok ama ilk önce Hindistanda kullanıla sunulacağını söylemek gerekiyor. Daha sonra Avrupa ülkeleri için güncelleme verilecek. Güncelleme uygulamaya geleceği için belki de uygulamayı indirip biz de hemen kullanmaya başlayabiliriz.
Alternatif Youtube Android uygulamaları


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top