0
Apple'ın merakla beklenen modeli iPhone 6'nın tanıtım ve çıkış tarihi ne zaman? Hala bilinmeyen bu sorunun cevabını Apple 9 Eylül günü verecek. Haberlere göre Apple 9 Eylül'de büyük bir toplantı gerçekleştirecek. Bu toplantıda yeni iPhone modellerini tanıtması bekleniyor. Bildiğiniz gibi Apple, şu sıralar 2 farklı iPhone modeli üzerinde çalışıyor.

Büyük ekran iPhone

Apple'ın rakiplerinden geri kalmamak için sonunda büyük ekranlı bir iPhone tasarladığını duyurmuştuk. Bu cihazla ilgili bilgiyi 9 Eylül günü alabileceğiz. Apple yaptığı açıklamada iPhonela ilgili çok önemli bir toplantı gerçekleştireceğini duyurdu. Toplantı tarihi 9 Eylül.

Her zaman eylülde tanıtılıyor

Apple'ın iPhone tanıtımlarını eylül ayında yaptığını düşünürsek 9 Eylülde gerçekleştirilecek bu toplantınında bir iPhone tanıtımı olduğuna kesin gözüyle bakabiliriz. Merak ettiğimiz kısım ise hangi iPhone'un tanıtılacağı. Bildiğiniz gibi daha önce yaptığımız haberlerde iki farklı iPhone modelinin olduğunu ve büyük ekranlı modelin daha sonra piyasaya sürüleceğini duyurmuştuk. Umarız yanılırız ve 9 Eylülde iki iPhone'da tanıtılır.

iPhone 6'nın çıkış tarihi

Apple iPhone Ne Zaman Tanıtılacak?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top