0
iPhone 5S ve 5C’den sonra şimdi de iPhone 6 üretimi başlıyor. Sızan birkaç bilgi var, ancak asılsız olma ihtimallerini de göz önünde bulundurarak sizlere iPhone 6 hakkında bilgi vermek zorundayız. Detayları haberimizden alabilirsiniz. 

Gelen haberlere göre iki farklı ekran boyutuna sahip olacak iPhone gelecek. Ancak bu işin aslı da olmayabilir. iPhone 6’lardan biri 4.7 inç, diğeri ise 5.5 inç ekrana sahip olacak. 4.7 inç ekrana sahip olacak olan iPhone’un üretimine Temmuz ayında başlanacak deniyor. 5.5 inçlik ekrana sahip olacak olana ise Eylül ayında başlanacakmış. Ancak bundan önce Apple’ın iki cihaz üretip o cihazları farklı tarihlerde tanıttığı görülmedi. Bu nedenle gelen haberlere şüphe ile bakıyoruz. 

iphone 6 görüntüleri

Apple bu defa sadece 4.7 inçlik bir cep üretse de küçük ekran derdinden kurtulmuş oluyor. Ne kadar ekran seçeneği, o kadar çok satış demektir. Ayrıca kullanıcılar da ekran konusunda iPhone’dan şikayetçiydi. Sonunda bu sorunun da üstesinden geliniyor. Eğer 5.5 inçlik bir iPhone çıkarsa bu çok iyi olur. Bakalım Apple bizi bu defa şaşırtabilecek mi?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top