4
GM’nin genel müdür Muzaffer Gölcü merakla beklenen Android 4.4’ün ne zaman geleceğini açıkladı. Twitter hesabından açıklama yapan Gölcü merakla bekleyen kullanıcılarına müjdeli haberi verdi. Detaylar haberimizde. 

Twitter hesabından görsel paylaşan Gölcü Discovery ve Dşscovery Elite’i yan yana çekerek paylaştı. İkisinde de Android 4.4.2’den izler var. Gölcü Twitter hesabından yaptığı açıklamada aynen şunları söyledi: “Discovery Kitkat ve Elite hata düzeltme güncellemeleri aksilik olmazsa 2-3 haftaya. Sorunsuz bir deneyim için test sürecini uzun tutuyoruz”. Bu demek oluyor ki Discovery ve Elite için Kit Kat Haziranın sonuna doğru geliyor. 

GM Discovery Android 4.4.2 Çıkış Tarihi

GM Discovery Android 4.4.2 Çıkış Tarihi

Kullanıcılar buna sevinecek mi, yoksa kızacak mı? 

Discovery için Kit Kat’i Nisan ayından beri vereceklerini söyleyen Gölcü’ye kullanıcılar sinirlense de bu haberi duyduklarında biraz olsun kızgınlıkları gitmiş olmalı.Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Bilmem aylar geçiyor hala tik yok aacikcasi pek tatmin edici bi aciklama degil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kolay bir iş değil. Büyük şirketlere de benzemezler. Bekliyoruz bakalım. :-s

      Sil
  2. Ozaman mart sonu nisan sonu mayis so u haziran sonu deyip durmasinlar. Hayirlisi bekliyoz aylardir yine bekliycez kolay olmadigini biliyorum ancak söz verip de sarkmasi sinir ediyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinir olmayın bence standart şeyler artık bu aksaklıklar. Onlar mart derse siz haziran anlayın.

      Sil

 
tic
Top