0
Telefonu daha pratik hale getirmek için bir çok yöntem deneniyor. Bu yazımızda sizler için çok basit bir şekilde kullanılan “ekrana çift tıklama ile tuş kilidini aktif etme” özellinden bahsedeceğiz. Bir çok insan bu özellik için çeşitli uygulamalar kullanıyor ama bu özellik son güncelleme ile “Solo Launcher”a “Turn-Off Screen” özelliği şeklinde eklendi. Bütün Solo Launcher kullanıcıları bu özelliği istediği el haraketi ile ekranı kapatabilir.

Şunu kısaca belirtelim ki pratik olduğu için çift tıklama dedik. Bir çok insan da özellikle General Mobile Discovery ile bu tür özelliklerin beklentisi yükseldi. Hala GMD'ye bu özellikler gelmedi ama Solo başlatıcısı kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Solo Launcher nedir?

Solo Launcher tamamen ücretsiz, hiç bir şekilde hiç bir koşulda sizden tek kuruş talep etmeyen ve en gelişmiş
Çift Tıklama İle Tuş Kilidiözelliklere sahip Android telefon başlatıcısıdır. Özellikle bütün uygulamalarda pro sürümlerde kullanılabilen haraketler kısmı Solo Launcher ile ücretsiz kullanılabilir. Hızlı ve stabildir. Sürekli güncellemelerle daha iyi hale getirilir. Türkçe dil desteğide mevcuttur.

Turn-Off Screen özelliği nedir?

Solo Launcher'a son güncelleme ile gelen Turn-Off Screen özelliği, “ekranı kapat” şeklinde Türkçeleştirilebilir. Bu özellik ekran üzerindeki el haraketleriyle kullanılabilir durumda. Yazıya eklediğimiz görselde de gördüğünüz gibi telefonda ekrana çift tıklama haraketine ekranı kapatma özelliği yani turn-off screen atanmış. Bu durumda ekrana çift tıkladığınız zaman tuş kilidi kapanıyor ve ekran kararıyor. Siz hareketi kendiniz belirleyebilirsiniz. Solo başlatıcı hareketler kısmında istediğiniz harakete istediğiniz herhangi bir eylemi atamak mümkün.

Çift Tıklama İle Tuş Kilidi

Solo haraket ayarlarına nasıl erişilir?

Solo Launcher kullanıcıları haraket ayarlarına şu yolu takip ederek ulaşabilirler:
Solo Ayarları > Haraketler

Solo Launcher indir

Solo launcher'ı nereden bulurum diyenler için linkte verelim.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top