0
Son zamanların ilgi çekici aksiyon rol yapma oyunlarından biri olan Diablo 3 Blizzard'ın en ünlü yapımlarından birisi. Yakın geçmişte yeni bir yamayla karşımıza çıkan Diablo 3'ü bedava oynamak ister misiniz?

Doping internet ile bedava

Doping.com.tr adresinden verilen bilgiye göre Doping internet kullanmaya başlayan yeni kullanıcılar ve internetini Doping'e taşıyan kullanıcılar için Diablo 3 kampanyası başlatıldı. Kampanya dahilinde bulunan bir internet hizmetini satın alanlara Diablo 3 ve Diablo III: Reaper Of Souls oyunlarından birisi bedava olarak veriliyor.

Diablo 3 kampanya detayları

Buradaki kampanya ile verilen 16Mbps'e kadar sınırsız 50Gb AKN hizmetini satın alan herkese iki oyundan biri hediye ediliyor. İnternet hizmetinin bedeli ise 59,99TL.

Bilmeniz gerekenler

Kampanya dahilinde sadece bir hediye seçebiliyorsunuz. Kampanya sayfasında söylediğimizden başka bir hizmet yok. Oyunlardan bahsedelim. İkisi aynı oyunun sürümleri ve ikisi birbirine bağlı. Yani Diablo 3 satın almadan direk Diablo III: Reaper Of Souls alırsanız oyuna erişemezsiniz. O nedenle Diablo III almamış olanlar bunu tercih etsinler. Eğer oyununuz varsa ve yeni içeriği satın almadıysanız Diablo III: Reaper Of Souls'u seçin ve yeni sürüm ve içerikle oynayın. Oyunun aylık ücreti yoktur. Oyuna sahip olmak oynamak için yeterlidir.

Bedava Diablo 3 İçin Doping Kampanyası

İlgili – Doping İnternet

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top