0
Facebook Messenger'ın Android sürümü için bir güncelleme daha geldi. Facebook son zamanlarda uygulamaları için oldukça fazla mesai harcıyor. Geçen güncelleme de kişilere gurup oluşturma özelliği getiren Facebook, bu seferki messenger güncellemesinde de bizi tatmin etti.

Kısayol özelliği eklendi

Facebook Messenger'in son güncellemesi ile istediğiniz sohbetin kısa yolunu oluşturabileceksiniz. Bu özellik sayesinde beklemeden sohbete dalacaksınız. Bu güncelleme detayı sohbetlerinizi özelleştirmek konusunda önemli bir gelişme.

Sesli arama özelliği

Herkesin uzun zamandır beklediği sesli arama özelliği, Facebook messengerın alternatiflerini sinek avlatacak nitelikte. Dünyada 1 milyardan fazla Facebook kullancısı var ve bu kullanıcılar içinde arkadaş olanlar, Facebook üzerinden telefon görüşmeleri yapabilecek. Bu özellik, diğer anlık mesajlaşma uygulamalarında kullanılıyordu. Facebook'un Android uygulamasına gelmesi, önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Facebook güncellemelerinin devam edeceğini düşünüyoruz. Bu haberden sonra Android kullanıcılarının toplu şekilde Facebook Messenger kullanmaya başlayacağını tahmin ediyoruz.

facebook sesli görüşme

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top