0
Samsung’un yeni amiral gemisi S5 tanıtıldıktan sonra fazla bir zaman geçmeden hemen S5 Mini’den haberler almaya başladık. En sonunda cihazın tüm özellikleri hakkında da bilgi sahibi olduk. S5 Mini S5’e özellik bakımından fazlaca uzak olsa da güzel bir cep gibi görünüyor. Detaylar ve S5 Mini’nin özellikleri haberimizde. 

S5 Mini’nin özellikleri neler olacak? 

Ekran bakımından bizi pek tatmin etmeyeceğe benziyor. 4.5 inç 720 P (HD) ekrana sahip olacak olan cihazın ekran kalitesi Super AMOLED. Ayrıca cihazda 1.5 GB RAM var. Tıpkı S4 Mini gibi. Kamera bakımından S4’ü aratmayacak olan cihaz 13 MP arka kameraya, 2 MP de ön kameraya sahip. Ayrıca cihazın 16 GB kendi hafızası bulunmakta. 2100 mAh’lık bir bataryadan gücünü alan cihaz Android 4.4 Kit Kat işletim sistemiyle bizlerle buluşacak. Ayrıca cihaz Snapdragon 400 işlemci setiyle gelecek. 

Samsung Galaxy S5 Mini Özellikleri

Cihazın genel özellikleri böyleyken suya dayanıklılık özellikleri hakkında kullanıcılar şüphe duymaya başladılar. S5 bildiğiniz gibi suya dayanıklı bir cihaz. SamMobile’a göre cihaz su geçirmez olacak. Kullanıcılar ise Samsung’un bir mini modelde bunu yapmayacağı yönünde düşüncelerini belirtiyorlar.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top