0
Kablosuz şarj cihazları son zamanlarda gündemi meşgul eden önemli konulardan biri. Bir çok şirket kendi kablosuz şarj cihazını çıkarıyor. Elbette kablosuz şarj cihazlarının üretilmesi bizim için yeterli değil. Ayrıca telefon üreticilerinin o teknolojiyi detsekleyecek şekilde üretim yapmaları gerekiyor. Bu nedenle yine kablosuz şarj konusu telefon üreticilerinin kararına kalıyor.

Kablosuz şarj teknolojisi

Rezence Technology şirketinin geliştirdiği kablosuz şarj aleti, alternatiflerine göre daha uzaktan şark edebiliyor. Bildiğiniz gibi standart kablosuz şarj cihazlarında, telefonunuzu cihazınızın üzerine koymanız gerekiyor. Bu yeni teknoloji ile bu gerekli değil. Çok daha uzaktan telefonunuzu şarj edebileceksiniz.

kablosuz şarj aletleri

Mutfakta kullanabileceksiniz

Şirketten yapılan açıklamaya göre ise teknoloji mutfak gibi metalin çok olduğu yerlerde de rahatça kullanılabilecek. Bu durum hayatımızı daha da kolaylaştıracaktır; fakat dediğimiz gibi yinede telefon üreticilerinin bu teknolojiyi, ürettikleri cihazınlarla desteklemesi gerekiyor. Bakalım kablosuz şarj teknolojisi daha ne kadar gelişecek?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top