0
Google’ın yeni işletim sistemi Android 4.4 Kit Kat yavaş yavaş yayılmaya başladı. Her firma mümkün olduğunca çabuk kendi akıllı telefonlarına bu güncellemeyi almak istiyor. Ancak bir anda tüm akıllı cepler bu güncellemeyi alamayacaklar. Peki, hangi cep, Android 4.4 Kit Kat güncellemesini ne zaman alacak? 

Android 4.4 Güncellemesini Hangi Cİhazlar Alacak

Android 4.4 Kit Kat piyasaya çıkalı 1.5 ay oldu. Bu dar zaman içinde birçok akıllı cepteki yerini aldı. Ancak bir o kadar da yerleşemediği cep var? Bu ceplere ne zaman yerleşecek? 

Samsung telefonlara Android 4.4 Kit Kat ne zaman gelecek? 

Galaxy S4’ün Google Play sürümüne yüklenmiş olan Android 4.4 Kit Kat birçok Samsung cihazına enüz gelmedi. Ancak söylentilere göre birçok eski model Samsung cebin Android 4.4’e yükseltileceğinden bahsediliyor. Zamanıyla ilgili kesin bir bilgi verilmiyor. 

Sony Xperia serisine ne zaman Android 4.4 Kit Kat gelecek? 

Sony firması Xperia Z, Z1, ZL, Z Ultra, ve Tablet Z cihazlarını Android 4.4 Kit Kat güncellemesi yükleyeceğini daha önceden açıklamıştı. Zaman konusunda ise Ocak ve Şubat aylarını kesinleştirmişti. 

LG cepler ne zaman Android 4.4 güncellemesini alacaklar? 

Gelen bilgilere göre LG ceplerin 2014 yılının Mart ayından önce Android 4.4 Kit Kat güncellemesi almaları beklenmiyor. 

Google Nexus cihazlar ne zaman Android 4.4 Kit Kat güncellemesi alacaklar? 

Nexus 4, 7 ve 10 şu an Android 4.4 Kit Kat güncellemesini almış durumdalar. 

HTC akıllı cepler ne zaman Android 4.4 güncellemesi alacaklar? 

HTC’den gelen bilgilere göre One modeli Ocak ayında Android 4.4 güncellemesi alacak. HTC One Mini, HTC One Max ve HTC Droid DNA gibi HTC cepleri ise HTC One’dan sonra Android 4.4 güncellemesini alacaklar. 

Motorola cihazları ne zaman Android 4.4 Kit Kat güncellemesi alacaklar? 

Droid Maxx ve Moto G serisinde bulunan tüm cihazlar Ocak ayından itibaren Android 4.4 güncellemesini alacaklar. Droid Ultra, Droid Mini, Droid Razr, Electrify, ve Atrix gibi ceplerin de güncelleme ama ihtimalleri var. ancak alacaklarsa uzun vadede alacaklar.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top