0
Galaxy Note 3'ün uygun fiyatlı olacağı söylenen Lite modelinin bazı bilgileri ortaya çıkmış olabilir. Açıklamalar resmi değil; ama bu tür söylentiler genelde doğru çıkıyor. Bazı söylentilere göre Galaxy Note 3 Lite'ın ekran boyutu Galaxy Note 3 ile hemen hemen aynı olacak. Bu durum fiyat konusunda bizi endişelendiriyor.

Amoled kullanılmayacak

Galaxy Note 3 Lite ile ilgili söylenen bir diğer detay ekranda amoled teknolojisinin kullanılmayacak olması. Bu bilgi ile fiyatın nasıl düşürülmek istendiğini tahmin edebiliyoruz. Amoled yerine LCD teknolojisinin tercih edileceği Galaxy Note 3 Lite

Galaxy Note 3 Lite kamera

Yine fiyattan kısmak için çözünürlüğün düşük tutulması bekleniyor. Yine standart modellerin üstünde olacağı düşünülen çözünürlüğün full hd olması beklenmiyor. En azından hd ekran karşımıza çıkabilir. Daha önce konuşulanlara bakacak olursak, Galaxy Note 3 Lite'ın 13 megapiksel kamera ile piyasaya sürüleceği konuşuluyordu. Şimdiki söylentiler ise kameranın 8 megapiksel olacağı.

Üretim başlamış

İddiaların en büyüğü ise Galaxy Note 3 Lite'ın üretiminin başlaması konusunda. Söylentilere göre MWC 2014'te tanıtılması beklenen cihazın yakın zaman içinde de piyasaya sürüleceği konuşuluyor. Bu telefonla birlikte son zamanlarda moda haline gelen büyük ekranlı cep telefonlarının arasına bir yenisi daha eklenecek ve Samsung bu piyasada en büyük üretici olarak karşımızda duracak.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top