0
AC 4 Black Flag’de geçilmesi zor olan, tabiri caizse bulmaca gibi olan bölümlerden bir tanesi de Kill Loreano Torres bölümüdür. Bu bölümü geçmek için değişik fikirler üretmelisiniz.

assassin's creed 4 black flag loreano torres bölümü nasl gecilir

Kill Loreano Torres bölümü nasıl geçilir? 

Bu bölümü geçmek için öncelikle duvarların arasından sızan ışıklardan kaçınmalısınız. Onlar sizi yakar ve ölürsünüz. Loreanoya ulaşmak için ileriye doğru atıldığınız zaman zaten size yol gösterilecek. Duvarlardan atlayarak yukarıdan bir taş parçasına tutunacaksınız. Taş parçası sizi çekemeyecek ve aşağı düşeceksiniz. Aşağı düştüğünüz zaman karşınıza borular çıkacak. Videodaki gibi borularla karşılaştığınız zaman onlarla ilerlemeye çalışın. İlerlerken bazı borular kopacak. Özellikle son boruya gediğiniz zaman dikkatli olun. İleriye doğru gidecektir. Eğer o boruya geldiğiniz zaman hala “W” tuşu ile ilerlemeye çalışıyorsanız düşersiniz. Oraya geldiğiniz zaman w tuşunu bırakın. 

Boruları geçtiğiniz zaman karşınıza duvarlar gelecek. Duvarlara tutuna tutuna gideceksiniz. Sonrasında yukarı tırmanmanız için farklı bir duvar karşınıza çıkacak. Duvara tırmandığınız zaman taştan kulelere çıkacaksınız. Kulelere çıktığınız zaman yukarıya asılı iki adet taş kütlesi göreceksiniz. Bu iki taş kütlesi arasında bir çubuk var. İki taşı birbirine bağlıyor. Taşlardan birine tutunup o iki taşın arasındaki çubuğa çıkacaksınız. Zaten o sırada Loreano denilen adam karşınıza gelecek. Loreano karşınızda, ancak çevresinde o sarımsı ışık varken atlamayın. O ışık sizi yakıyor. O ışık sürekli kaybolup gelir. Işık kaybolduğu zaman atlayın ve Loreano denilen adamı öldürün. Aşağıdaki videoda bölümü nasıl geçeceğinizi izleyebilirsiniz. 


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top