0
freemake video converterYine ev kullanıcıları için gelişmiş özelliklere sahip bir program olan Freemake Video Converter
hemen hemen her ihtiyacınızı karşılayacak. Gelişmiş arayüzüyle profesyonel kesime de hitap eden Freemake Video Converter ile bir çok işlemi yapabileceksiniz. İşte o işlemlerden bir kaçı.

Geniş format listesi

aklınıza gelebilecek bir çok formatı bünyesinde barındıran Freemake Video Converter genel olarak her türlü formatı kullanabileceğiniz bir program. Yine alternatfileri gibi, dönüştürme esnasında boyut küçültme ve diğer özellikleri değiştirme gibi seçeneklerde sunuyor

Yazdırma işlemi

Ücretsiz sunulan Freemake Video Converter, bünyesinde bulunan cd yakıcı ile dosyalarınızı yedeklemenize ve paylaşmanıza olanak tanıyor. Basit bir şekilde bütün dosyalarınızı DVD'ye yazabilir ve isterseniz arşivleyebilirsiniz.

freemake video converter

Slayt şov hazırlama

Tıpkı Microsoft'un Movie Maker programında olduğu gibi, Freemake Video Converter programında da resimlerinizde slaytlar hazırlayabilirsiniz. Slaytlarınıza müzik dosyası ekleyebilirsiniz. Yaptığını bu videoyu isterseniz basit bir şekilde Youtube üzerinden paylaşabilir ya da bilgisayarınızda yedekleyebilirsiniz.
Basit, kullanışlı ve gelişmiş özelliklere sahip Freemake Video Converter programını kullanmak isterseniz internet sitesiniz ziyaret edin. http://www.freemake.com/

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top