0

Son model tablet alev aldı

Başlığı görüpte, mecaz anlamda kullanıldığını zannetmeyin. Direk olarak iPad Air patladı. Bir tanıtım esnasında durup dururken patlayarak yanmaya başlayan cihaza itfaiye ekipleri müdahale etti. Şaka gibi. Daily mailde yer alan habere göre bir Vodafone mağazasında patlayarak alev alan iPad Air'e itfaiye ekipleri müdahale etti. Cihaz uzun süre yanmaya devam etti.

iPad Air'in karizması sarsıldı

Apple'ın son tablet modeli iPad Air bu güne kadar hafif ve şık tasarımıyla konuşuluyordu. Bundan sonra bu olayla konuşulmaya devam edecek. Yapılan açıklamada, herhangi bir sebep yokken patlama gerçekleşti. Cihaz şarj olması için prize takılıydı. Patladığı sırada Allah'tan çevrede kimse yoktu. Olayda yaralanan olmadı. Cihaz yanmayı sürdürünce olaya itfaiye ekipleri dahil oldu.

ipad air alev aldı

Apple'ın cihazları sürekli patlıyor

Appleın cihazlarının neden sık sık bu şekilde patladığıda ilginç bir konu zira, geçtiğimiz zamanlarda yaptığımız haberlere göz atarsanız, özellikle iPhone cihazların yanması sorununundan yaralanan insanların olduğunu görebilirsiniz. Apple cihazı derhal incelemeye aldı; fakat Apple bu tür patlama sorunlarını hala çözebilmiş değil. Ayrıca bu olay bir kere bile yaşansa nasıl güvenip, Apple'ın hala bu cihazı satmasına izin veriyorlar bilmiyoruz. Zira bu cihaz yüzünden birinin evi de yanabilir.

İlgili - DailyMail

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top