0
Facebook'ta “Beğen” butonunda yine önemli değişiklikler oluyor. Artık Facebook'ta sadece beğendim şeklinde bir yorumunuz olmayacak. Bundan sonra paylaşılan içeriği ne kadar beğendiğinizide belirleyebileceksiniz. Bu aynı zamanda içeriğin beğenilmediğine de işaret edecek. Bu şekilde uzun zamandır konuşulan Facebook Beğenmedim butonuna olan merakı biraz olsun giderecek gibi görünyor.

Beğen butonunda yıldızlar olacak. Yıldız sayısına göre paylaşımı ne kadar çok beğendiğinizi belirtebileceksiniz. Daha çok yıldızla oyladığınız içeriği beğenmiş sayılırken tek yıldız verdiğiniz paylaşımları ise beğenmemiş olacaksınız. Bu şekilde beğen butonu, tam anlamıyla olumsuz olmasada, paylaşımları değerlendirmek açısından önemli bir yenilik sunuyor.

facebook beğen butonu

İlk etapta kurumsal olarak devreye girecek uygulama sonra bütün kullanıcılar için yayınlanacak. Reklamlarda ve resmi sayfalarda yer alacak uygulama bu şekilde test edilecek. Bir çok kişi Facebook'a Unlike butonununda eklenmesinin çok mantıklı olacağı yönünde görüşlerini bir çok platformda paylaşıyorlardı. Bu uygulama ile bir nevi beğenmedim yorumları yapılabilecek.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top