0
En popüler Android uygulamalarını tanıtmaya devam ediyoruz. Haberleşme kategorisindeki en popüler sıradaki uygulamamız Facebook Messenger. Hemen en büyük artısıyla başlamak istiyorum. Facebook Messenger'ın en önemli özelliği, neredeyse herkesin bir Facebook hesabının olması. Facebook hesabınızla tabi ki entegre çalışan bu uygulama, bütün arkadaşlarınızla iletişimde olmanıza olanak tanıyor.

Facebook Messenger kalabalık

Android Facebook Messenger uygulaması ile her yerden Facebook Chat'e bağlanabilecek ve en yakın arkadaşlarınızla eğlenceli sohbetler başlatabileceksiniz. Diğer popüler uygulamalarında çok fazla kullanıcısı olsada, Facebook hesabınızdaki herkesin aynı uygulamayı kullanmasına imkan yok. Bir çok arkadaşınız aynı uygulamayı, örneğin WhatsApp'ı kullanıyor olsa bile her zaman internete bağlı olma ihtimali yok. Facebook Messenger sayesinde, Facebook'a bağlı her arkadaşınızla sohbet edebilme imkanınız var. Bu nedenle Facebook Messenger biraz kalablık bir ortam olacaktır.

Facebook Messenger güncelleme sorunları

Facebook uygulaması ve Messenger uygulamasının özellikle Android platformunda pek sevilen bir uygulama olmadığını söylesek yalan olmaz. Performans sorunlarından ve güncellemelerden kaynaklı hatalardan insanlar bıkmış durumdalar. Bununla ilgili bir çok yorumu Google Play sayfasında görebilirsiniz.

Facebook mobil uygulamasıyla aynı işlev

Facebook Messenger'ın Facebook mobil uygulamasındaki chat özelliğinden çok çok bir farkı yok. Telefonunuzda hem Facebook uygulamasının hem de Facebook Messenger uygulamasının olmasının sizi, sohbet açısından çokta rahat ettireceğini düşünmüyoruz. İkisiyle'de chat yapılabiliyor. Hız konusunda da ikisinin sorunlu olduğunu söylesek yalan olmaz. Eğer Facebook mobil uygulamasını kullanmayacaksanız Chat için Facebook Messenger'ı indirin. İkisinin birden telefonunuzda inanılmaz fazla yer kaplayıp telefonunuzun belleğinden yemesine izin vermeyin

Facebook sticker

Son zamanlarda diğer Android haberleşme uygulamalarında olduğu gibi Facebook uygulamalarında da çok eğlenceli grafikler var. indirilebilir içeriklerin olduğunu da söylemekte fayda var. bu benzersiz çıkartmaları kullanmak isteyenler, Facebook Messenger sizin için renkli bir yer haline gelecek.

Facebook Messenger uygulamasıyla ilgili daha fazla detay almak isteyenlere Facebook Messenger Google Play Sayfası...

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top