0
Rockstar Games'ten GTA 6 ile ilgili küçükte olsa bir açıklama geldi. Bir röportaj sırasında sorulan, GTA'nın hikayesinin çoğunun Amerika'da geçmesinin nedenine cevap sanat yönetmeni tarafından verildi. Kendilerinin ve ekibin bir çok üyesinin Amerikan kültürüyle yetiştiğinden bahseden yetkili, bu nedenle oyunda daha çok bunu gördüklerini söylüyor.

Bu röportajda GTA 6'nın başka ülkelerde geçme ihtimalinin bulunduğu ortaya çıktı. Sanat yönetmeninden gelen açıklama, başka ülkeleri keşfetmeye çok istekli olduğu yönünde. GTA sanat yönetmeni Aaron Garbut "Amerika'nın kültür ihracatının başarısı sayesinde de Amerika dünyanın geri kalanı için ortak alan olmuş durumda. Herkes bir şekilde burayla bir bağlantı kurabiliyor" şeklinde açıklama yaptı. Bu nedenle GTA hikayesinin çoğunlukla Amerika'da geçtiğini açıkladı; ama başka ülkeleri keşfedip oyuna uygulamak istediğini de söylemeden geçmedi.

gta 6 ile ilgili ilk haber

GTA 5 piyasaya daha yeni sürülmüşken GTA 6 ile ilgili haberler gelmeye başlaması önemli bir gelişme. Zaten son zamanlarda sürekli aynı durumla karşılaşıyoruz. Piyasayı canlı tutmak ve isim yapmak isteyenler, ürün ne kadar popüler olsada, konuşmaları asla bitirmek istemiyor. Bildiğiniz gibi GTA 5 çıkışıyla birlikte bir kaç rekor kırmıştı.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top