0
YURTKUR Genel Müdürü Hasan Bayraktar basına yaptığı açıklamada Türkiye genelinde bütün Yurtkur binalarında ücretsiz internet sunulacağını duyurdu. Bundan sonra devlet yurtlarında öğrencilere ücretsiz internet sunulacak. Her geçen yıl öğrencilere daha iyi bir ortam sağlamak için çalıştıklarına vurgu yapan Hasan Bayraktar öğrencilerin geçtiğimiz yıllara oranla daha iyi yerlerde kaldığına dikkat çekti.

Hasan Bayraktar yaptığı açıklamada “Şimdi durum değişti. Kredi Yurtlar Kurumunun güvenliği arttı. Temizlik imkanları değişti. Yurtlarımızda, 2003 yılından önce öğrencilerin kullandığı mekan büyüklüğü ile bugünkü şartlar arasında yüzde 100 fark var. 2003 yılından önce bir öğrenci, 6-8 metrekare kullanabiliyordu. Bugün öğrenciler ortak alanlarla beraber 20 metrekare kullanıyor. Bu bir farklılık, rahatlık ve özgürlüktür.” şeklinde konuştu.

10 yılda büyük yol gittiklerine vurgu yapan Hasan Bayraktar Haziran ayı itibariyle ücretsiz internetin kullanıma sunulacağını, durumla ilgili Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında protokol imzalandığını bildirdi.  

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top