0
Digitimes'ın haberlerine göre iPhone'un üretmeyi planladığı ucuz iPhone modeli sınırlı sayıda üretilecek. Bunun sebebi olarak ise Apple'ın ucuz iPhone hakkında çekinceleri olduğu. Bu nedenle Apple sınırlı sayıda üretim yaparak kullanıcıların ne tepki verdiklerine bakacak. Son zamanlarda yaptığı bütün değişikliklere rağmen popüler kalan Apple ucuz iPhone modeliylede popülerliğini korumaya devam edecektir.


Bir çok şirket Apple'ın eğer ucuz iPhone konusunda başarısız olursa bundan böyle işlerin kötü gideceğini düşünüyor. Ucuz iPhone'un çoğunlukla plastikten üretileceği söyleniyor. Elbette bu açıdan baktığınızda dedikoduların her zaman olduğu gibi tedarikçilerden geldiğini söylemek mümkün.

Diğer söylentilere göre Apple ucuz iPhone modelini iPhone 5S ile birlikte tanıtmayı planlıyor. Tanıtımın ise bu yılın sonlarına doğru gerçekleşmesi planlanıyor. Bu yeni modelin giriş ve orta seviye Androidli telefonlarla rekabet etmesi planlanıyor. Ucuz iPhone hakkında gelişmeleri takip etmeye devam ediyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top