0
15 - 18 Mayıs 2012 tarihleri arasında piyasaya sürülen Max Payne 3 PC, Xbox 360, PS3 için üretildi. Bu cihazlarda oynanabilen oyun adeta efsane oldu. 

Max Payne 1 ve 2’si olan oyunun 3’ünü görmek için bir 10 yıl bekledik. Oyuncular bu oyunu o kadar sevdiler ki, adminlerin kullanıcı adı bile Max Payne oldu. 

Max Payne 2’de New York polis departmanında çalışan Max Payne, 3. Oyunda bu işi bırakır. Brezilya’nın Sao Paulo kentinde bir iş adamının özel güvenliği işini yapmaya başlar. Çalıştığı yerde bir çete tarafından kaçırılan patronu Rodrigo Branco’nun eşi Fabiana Branco’yu çetenin elinden kurtarmak için çeşitli girişimlerde bulunur. Hikaye flashback'lerle bir ileri bir geriye doğru alınmaktadır. Max, patronun karısını kurtarmak için fidye alışverişine anlaşır.. Max Payne çete ile bir futbol sahasında buluşur. Ancak bu buluşmayı haber alan özel bir askeri birlik fidye verilirken olaya el koyar. Max Payne hem fidyeyi hem de patronun karısını kaybeder. Bundan sonra iş Max’a düşmektedir. 
İlk oyundan farklı olarak bu oyunda bazı yenilikler bulunmaktadır. Eski oyunda Max Payne kendini kurşunlardan korumak için sağa sola hareket ettiriyordu. Bu oyunda ise kendini saklanmak için bir yere atıyor. Düştüğü yerde kollarından yardım alarak acıyı azaltan Max bu oyunda kendini korumasını gayet iyi biliyor. 

Oyun Mayıs ayında satışa sunulmuş. İstediğiniz siteden rahatlıkla indirebilirsiniz. Key satışları da çeşitli sitelerde yapılmakta. İyi oyunlar.

Yorum Gönder

 
tic
Top