0

Bill Gates katıldığı bir TV programında Surface hakkında açıklamalar yaparken Apple'a da taş atmaktan geri durmadı. Dünyanın en çok satan ikinci akıllı telefon şirketi Apple için bizim yaptıklarımızı yapamıyorlar diyen Gates, Apple'ın eski CEO'su Steve Jobs için benim başaramadıklarımı başarıyordu açıklamasında bulundu.

Gates, Surface isimli yeni tabletlerinin harika bir bilgisayar ve tablet karışımı olduğunu söyledi. Apple'ın tabletlerinde hepsi bir arada özelliklerine erişebilmesi için daha çok çalışması gerektiğinin altını çizen Bill Gates izledikleri yolu değiştirmezlerse bunu başaramayacaklarını iddia etti.

"Tablette aradığınız her şeyi ve yine bilgisayardan beklediğiniz her şeyi tek bir cihazda topladık. Bu sayede artık insanların teknolojik cihazlara bakışı açısı değişecek." açıklamasını yaparken Bill Gates artık Surface aldıysanız bilgisayara ihtiyaç duymayacaksınız yorumunu yaptı. Bill Gates Jobs hakkında şu yorumlara yer verdi;
"Jobs hayattayken, Microsoft'un başaramadığı şeyleri gerçekleştiriyordu. Microsoft sahneye vaktinden önce çıkarken, Apple kusursuz bir zamanlamayla hareket ediyordu."







Yorum Gönder

 
tic
Top