1

Video ripleme işleriyle ilgilenen ya da videolarla daha basit şekilde ilgilenen sadece format değiştirmek isteyenler için harika bir çözüm diyebiliriz. Ücretsiz olan bu program ile elinizdeki belli formatlardaki videoları programın içinde yer alan çok sayıda formata dönüştürebilirsiniz.

Bu programla yapabileceğiniz en önemli şeylerden biri videodan ses dosyasını ayırmak. Bunu MP3 ile ilgilenen insanlar çok kullanacaklardır. Elinizdeki video klipleri sadece MP3'e çevirmek için çok ideal bir program. İstediğiniz formatta çıktı alabileceğiniz bu programla ayrıca internetten online video indirebilirsiniz. Youtube, Google Video ve Nico Video'dan online şekilde video indirebilirsiniz indirdiğiniz videoyuda istediğiniz formata dönüştürebilir ve ya MP3 çıktısı alabilirsiniz.

Ücretsiz programlara göre gayet kullanışlı bir arayüze sahip olan program bahsettiğimiz özellikleriyle de göz dolduruyor. Video convert ve RIP işleriyle ilgileniyorsanız Any Video Converter adresinden indirebilirsiniz. Programın ücretli ve gelişmiş versiyonlarıda var. Profesyonel çalışacakların mutlaka denemeleri gereken bu versiyonlarıda yukarda verdiğimiz linkten bulabilirsiniz.

Yorum Gönder

  1. Bu programda çok önemli güncelleştirmeler yapıldı. Gördüğünüz görsel eski... İndirme linki orjinal olduğu için son sürümü indireceksiniz... Programla ilgili herhangi bir sorunda veya kullanamadığınız bir özellik olduğunda bize yazın.

    YanıtlaSil

 
tic
Top