0
Türkiye'nin sayılı alışveriş sitelerinden biri olan hepsiburada.com son zamanlarda kullanıcılarını mağdur etmek için neredeyse özel bir performans sergiliyor.

Son 2-3 aydır hepsiburada.com sitesinden alışveriş yapan tüketicilerin çok büyük bir kısmı teslimatta ciddi sorunlar yaşıyor. Ayrıca artık müşteri temsilcilerine ulşamak neredeyse imkansız hale gelmiş gözüküyor. hepsiburada.com içerisinde yaşanan sayısız teknik sorunlardan ötürü, santralden destek taleplerine kadar neredeyse hiç bir hizmet olması gerektiği gibi verilemiyor.

Müşteri hizmetlerine bağlanmak için dakikalarca telefonda bekleyen tüketiciler, bağlandıklarında ise kısa bir süre sonra santral  tarafından hattan düşürülüyorlar. hepsiburada.com  bünyesinde yer alan destek talepleri ise %90 lara varan oranlarda cevapsız kalıyor. Hepsiburada şikayet arama terimi şu anda Google da en çok aratılan terimlerin başında geliyor.

Yaşanan bu olağanüstü teknik sorunlar ve hizmet yetersizlikleri akla hepsiburada.com'un faaliyetlerine son mu vereceği sorusunu getiriyor. Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz hepsiburada.com müşteri temsilcilerinden bazıları yaşanan teknik sorunların sebebini bilmediklerini ve konu ile ilgili olarak herhangi bir iyileştirme çalışmasının bulunmadığını iletti.

Umarız hepsiburada.com daha önce aynı hataları yapan ve faaliyetlerine son vermek zorunda kalan alışveriş siteleri gibi bir son yaşamaz.

Bu nedenle  hepsiburada.com web sitesinden alışveriş yapacak tüketicilerin dikkatli olmasında fayda olduğunu düşünüyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top