0
DGS, Etiket Baskı Teknolojileri Hakkında Bilgiler Verdi

DGS, etiket baskı teknolojileri hakkında bilgiler vererek, etiket uygulaması yapılan sektörler arasında yer alan ambalaj, gıda ve  sektörleri için etiket uygulamasının neden önem arz ettiğini paylaştı.
“Etiket uygulaması her sektörde önem arz etmektedir. Ağaç Ürünleri ve Mobilya Endüstrisi, Ambalaj Sanayi, Demir Çelik Sanayi, Elektrik-Elektronik Sanayi, Gıda Sanayi, Kimya Sanayi, Lojistik Sektörü, Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayi İlaç ve Sağlık Sektörü, Tarım Ürünleri Sanayi, Tekstil, Hazır Giyim ve Aksesuarları Sanayi etiket uygulamasının geçerli olduğu alanlardır.

Ambalaj sanayinde faaliyet gösteren firmaların ürünlerinin müşterilerine doğru ve eksiksiz teslimatının yapılmasında etiket uygulaması yüksek önem arz etmektedir. üretimlerin talebe ve müşteriye özel olması nedeniyle, etiket çalışmaları müşterilerin isteği doğrultusunda ve onlarla işbirliği içinde gerçekleşir.
Hammadde girişinden başlayarak, üretim, stok takibi ve lojistik faaliyetlerini kapsayan tüm süreçlerinde etiket uygulaması yasal zorunluluklarla beraber gıda sanayisi için yüksek önem arz etmektedir ve ürünün son tüketiciye sunumunun yapılmasında etiket en mühim unsurlar arasında yer almaktadır.

Sağlık ve ilaç sektöründe ise, hammadde girişinden başlayarak, üretim, stok takibi ve lojistik faaliyetlerini kapsayan tüm süreçlerinde etiket uygulaması yasal zorunluluklarla beraber, doğrudan insan sağlığını korumaya yönelik olduğundan yüksek önem arz eder.”

Etiket Sanayicileri Derneği tarafından düzenlenen, Türkiye genelindeki etiket firmalarının katıldığı 10.Ulusal Etiket Baskı Yarışması’nda "Opet Full Gear EP90" etiketiyle flekso baskı dalında birincilik ödülüne layık görülen DGS, flekso baskı yapan firmalar arasında farklılaşarak başarılarına yeni başarılar eklemeye devam ediyor.

DGS Baskı Teknolojileri, Etiket Sanayicileri Derneği’nin 17. Kuruluş Yıl Dönümü kapsamında düzenlediği 13. Etiket Bayramı’nda ülkemizin önde gelen bebek bakım markası Dalin’in Sıvı Çamaşır Deterjanı etiketiyle bir ödüle daha layık görüldü. 6 Mayıs 2016 tarihinde yerli ve yabancı konuşmacıların katılımıyla düzenlenen seminer ve konferansın ardından gerçekleşen 13. Baskı Yarışması Ödül Töreni, DGS’ye flekso baskı dalında mansiyon ödülü kazandırdı.

Kurulduğu 2000 yılından başlayarak, sunduğu hizmetin kalitesini her zaman ön planda tutmayı prensip edinmiş olan DGS Baskı Teknolojileri, üretimini en son teknolojiye sahip makineleri ile yapıyor, sarf malzeme ve satış sonrası servis desteğiyle ile müşteri memnuniyetine öncelik veriyor.


Sahip olduğu özel makineler ile barkod yazıcılarda uygulamaya hazır “yapışkanlı/yapışkansız” ve “baskılı/baskısız” etiketleri başarı ile üretmekte olan ve kalitesini yıllardır kazandığı ödüllerle belgeleyen DGS Baskı Teknolojileri hakkında bilgi almak için http://www.dgs.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. 
Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top